Familiebedrijf Clem Vercammen

Na 3 generaties is de naam Clem Vercammen een gevestigde waarde geworden in de wereld van juwelen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het verkopen en herstellen van juwelen en horloges kunnen onze klanten elke dag opnieuw vertrouwen op ons vakmanschap, ons oog voor exclusiviteit en onze klantvriendelijkheid.

Fysieke winkel in heist op den berg

U vindt in onze zaak alle soorten merkhorloges en juwelen: zowel voor dames, heren als voor kinderen. Daarnaast verkopen wij ook trendy sieraden in zilver of goud. Ook voor exclusieve juwelen in goud en diamanten kunt u bij ons terecht. Als horlogemaker zijn we een gevestigde waarde in de provincie Antwerpen. We zijn dan ook heel fier om u te verwelkomen in het hartje van Heist-op-den-Berg.

Recent nieuws

TAG Heuer Autavia

TAG Heuer Autavia

2017 wordt heel zeker het jaar van de TAG Heuer Autavia Heuer02

Lees meer
Colt Skyracer:  Breitling new generation!

Colt Skyracer: Breitling new generation!

Breitling heeft naar de naam van het Breitling vliegtuig uit de Red Bull Air Race, de Skyracer voorgesteld. Niet zomaar een nieuwe Colt, het is vervaardigd uit Breitlight, dit materiaal is een wereldprimeur!

Lees meer

Een horloge dient niet alleen mooi maar ook kwalitatief te zijn. Bij Clem Vercammen vind je alle beste horloge merken, waaronder de vakkundige Breitling en Omega horloges. Of je nu een mechanische of een quartz horloge wenst, je vindt in ons aanbod vast je favoriete model. Daarnaast bieden we ook een ruim aanbod aan ringen, en kan je ook bij ons terecht als je een trouwring of verlovingsring kopen wil.