Familiebedrijf Clem Vercammen

Na 3 generaties is de naam Clem Vercammen een gevestigde waarde geworden in de wereld van juwelen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het verkopen en herstellen van juwelen en horloges kunnen onze klanten elke dag opnieuw vertrouwen op ons vakmanschap, ons oog voor exclusiviteit en onze klantvriendelijkheid.

Fysieke winkel in heist op den berg

U vindt in onze zaak alle soorten merkhorloges en juwelen: zowel voor dames, heren als voor kinderen. Daarnaast verkopen wij ook trendy sieraden in zilver of goud. Ook voor exclusieve juwelen in goud en diamanten kunt u bij ons terecht. Als horlogemaker zijn we een gevestigde waarde in de provincie Antwerpen. We zijn dan ook heel fier om u te verwelkomen in het hartje van Heist-op-den-Berg.

Recent nieuws

GLOBEMASTER CO-AXIAL MASTER CHRONOMETER ANUAL CALENDAR

GLOBEMASTER CO-AXIAL MASTER CHRONOMETER ANUAL CALENDAR

OMEGA CONSTELLATION GLOBEMASTER CO-AXIAL MASTER CHRONOMETER ANUAL CALENDAR 130.33.41.22.06.001

Lees meer
Navitimer GMT Aurora Blue

Navitimer GMT Aurora Blue

Breitling presenteert een nieuwe gelimiteerde Navitimer GMT op slechts 1000 stuks

Lees meer

Een horloge dient niet alleen mooi maar ook kwalitatief te zijn. Bij Clem Vercammen vind je alle beste horloge merken, waaronder de vakkundige Breitling en Omega horloges. Of je nu een mechanische of een quartz horloge wenst, je vindt in ons aanbod vast je favoriete model. Daarnaast bieden we ook een ruim aanbod aan ringen, en kan je ook bij ons terecht als je een trouwring of verlovingsring kopen wil.