Familiebedrijf Clem Vercammen

Na 3 generaties is de naam Clem Vercammen een gevestigde waarde geworden in de wereld van juwelen. Dankzij onze jarenlange ervaring in het verkopen en herstellen van juwelen en horloges kunnen onze klanten elke dag opnieuw vertrouwen op ons vakmanschap, ons oog voor exclusiviteit en onze klantvriendelijkheid.

Fysieke winkel in heist op den berg

U vindt in onze zaak alle soorten merkhorloges en juwelen: zowel voor dames, heren als voor kinderen. Daarnaast verkopen wij ook trendy sieraden in zilver of goud. Ook voor exclusieve juwelen in goud en diamanten kunt u bij ons terecht. Als horlogemaker zijn we een gevestigde waarde in de provincie Antwerpen. We zijn dan ook heel fier om u te verwelkomen in het hartje van Heist-op-den-Berg.

Recent nieuws

Nieuw in de Formule 1 stal van TAG Heuer

Nieuw in de Formule 1 stal van TAG Heuer

TAG Heuer Formule 1. WAZ1018.BA0842

Lees meer
Heruitgave van de Breitling Co-Pilot 765 AVI

Heruitgave van de Breitling Co-Pilot 765 AVI

Uw horloge als betrouwbare co-piloot

Lees meer

Een horloge dient niet alleen mooi maar ook kwalitatief te zijn. Bij Clem Vercammen vind je alle beste horloge merken, waaronder de vakkundige Breitling, Longines en Omega horloges. Voor een ruim aanbod aan kwalitatieve horloge merken en alle betere horloge merken wereldwijd ben je aan het juiste adres. Laat je bijvoorbeeld overtuigen door de uitmuntende kwaliteiten van een Breitling horloge. Of je nu een mechanische of een quartz horloge wenst, je vindt in ons aanbod vast je favoriete model. Met een quartz horloge ben je zeker van precisie en gemak. Daarnaast bieden we ook een ruim aanbod aan ringen, en kan je ook bij ons terecht als je een trouwring of verlovingsring kopen wil. Zowel online als in onze juwelierszaak kan je gegarandeerd steeds de mooiste verlovingringen kopen waarop ze vast volmondig ja zal zeggen.