Je verlovingsring kopen bij Clem Vercammen

Geen ring zo belangrijk als de verlovingsring, je wil natuurlijk dat ze ja zegt, daarom mag een verlovingsring dan ook schitteren als nooit tevoren en er echt uitspringen. Versierd met een mooie edelsteen maak je alvast meer kans.

Versier haar met schitterende edelstenen

Clem Vercammen biedt je daarom keuze uit een verlovingsring met briljant, een verlovingsring met Flanders briljant, een verlovingsring met kleursteen, een verlovingsring met parel, een verlovingsring met saffier, een verlovingsring met topaze en een verlovingsring met zirconium. Gegarandeerd dat je in onze brede collectie vast de gedroomde verlovingsring kopen kan waar zij helemaal verliefd op wordt.

Met de diamanten verlovingsring speel je op zeker

De klassieke verlovingsring is een diamanten ring. De meest populaire opties hierbij zijn de solitaire diamanten ring met één diamant die met alle aandacht wegloopt, de diamanten pavé-ring waarbij de diamant in het midden omringd wordt door meerdere kleine diamantjes, of de diamanten ring met aan de zijkant meerdere kleinere diamantjes. Wanneer je besloten hebt een verlovingsring te kopen, zal je hier dus ook een keuze in moeten maken.

Welke verlovingsring ga jij kopen?

Maar naast de keuze aan stenen, is er uiteraard ook nog de keuze aan materialen. Zo kan je bij Clem Vercammen je gouden verlovingsringen kopen, zilveren verlovingsringen kopen, platina verlovingsringen kopen en zoveel meer. Neem alvast een kijkje naar ons uitgebreide assortiment dat keuze biedt aan verlovingsringen in zilver 925, zilver pleetgoud 925, zilver rosé 925, zilver bicolor 925, zilver 925 goud 14K, geelgoud 9K, witgoud 9K, roségoud 9K, geelgoud 14K, witgoud 14K, roségoud 14K, geelgoud 18K, witgoud 18K, roségoud 18Kbicolor goud 18K, sterk staal, blinkend brons of prachtig leder. Maar dan is natuurlijk de vraag hoe je de juiste verlovingsring kopen kan.

Volg je hart en kies juist!  

Zo is er heel veel keuze aan verlovingsringen en zijn ze veelal allemaal voorzien van schitterende edelstenen. Om te bepalen welke het uiteindelijk wordt, kan je je laten leiden door bijvoorbeeld de lievelingskleuren van je geliefde, of je kan kiezen voor de symbolische betekenis van de steen, of je kan op veilig spelen en een verlovingsring kopen met briljant. Diamant blijft namelijk jaar na jaar de meest populaire keuze, ze zijn dan ook voor eeuwig net als jullie liefde voor elkaar. Twijfel je nog? Vraag dan gerust raad aan de juwelenadviseurs bij Clem Vercammen.