Tweedehands horloge of juweel verkopen op onze website

IN VERTROUWEN EEN TWEEDEHANDS HORLOGE AANKOPEN

Het huis Clem Vercammen is een gevestigde waarde in de wereld van uurwerken en juwelen. Reeds drie generaties dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel. In onze tweedehandsafdeling bieden wij u dan ook een zeer selectief gekozen aanbod van tweedehands horloges aan van goede kwaliteit. U kan in vertrouwen deze aangeboden artikelen aankopen. Let wel, de vooropgestelde prijzen zijn netto prijzen. Hier gelden geen extra online promoties of kortingen. Indien u het horloge wenst te bezichtigen, kan u best even contact opnemen met onze zaak aangezien niet alle producten aanwezig zijn.

UW HORLOGE OP ONZE SITE TE KOOP ZETTEN

Het horloge kan geadverteerd worden op onze tweedehandspagina. Zo maakt u een grotere kans maakt om het horloge aan een betrouwbare koper te kunnen verkopen. Deze service bieden wij uitsluitend aan voor Zwitserse horloges van een goede kwaliteit en een belangrijke waarde.

Stuur ons een bericht met de volgende gegevens en bezorg ons het horloge:

 • Aankoopdatum
 • Duidelijke foto’s
 • Uw aankoopprijs
 • Uw verkoopprijs
 • De staat van het horloge - heeft het horloge een onderhoud genoten?
 • Zijn de originele doos en alle documenten nog in uw bezit?
 • Bent u de eerste eigenaar?

Nadat we het horloge in onze bezit hebben, zal er eerst een expertise volgen. Wij brengen u op de hoogte met onze bevindingen en spreken gezamenlijk een verkoopprijs af. Daarna wordt het horloge verkoop klaar gemaakt: dat wil zeggen dat we alle horloge functies uittesten, controle van het gangwerk. Alsook zullen we het horloge opkuisen/polieren/matteren/ultrasone, en waterdicht testen. Na het nemen van kwaliteitsvolle foto’s zetten wij het horloge online op onze tweedehands pagina. Wij behandelen alle vragen en opmerkingen van mogelijke klanten en begeleiden het verkoopproces.

Tijdens het hele verkoopproces blijft u eigenaar van het horloge. Het horloge blijft het hele verkooptraject in onze bewaring, tweedehands horloge etalage.

U kan uw horloge ook nog steeds zelf verkopen. In dit laatste geval vragen wij om ons onmiddellijk op de hoogte te brengen zodat het horloge offline wordt gezet. We rekenen de opmaakkosten en de administratiekosten aan.

Kostprijs:

 • Verkoop klaar maken van het horloge: opmaakkost van €45*.
 • Indien het gangwerk van het horloge zwak presteert zal eerst een offerte opgemaakt worden.
 • Na verkoop van het horloge in onze zaak zal 10% commissie op de verkoopprijs van het horloge aangerekend worden.
 • Bij annulatie van de verkoop van het horloge zal de opmaakkost van €45 en een administratieve kost aangerekend worden van €55.
*Indien de kostprijs wijzigt wordt u hiervan tijdig op de hoogte gehouden.

UW HORLOGE AANBIEDEN VOOR ONMIDDELIJKE VERKOOP

U kan het horloge aanbieden aan onze zaak voor een onmiddellijke aankoop. Hiervoor kan u meer informatie terugvinden op deze pagina: uw horloge aanbieden.

 

IN VERTROUWEN EEN TWEEDEHANDS JUWEEL AANKOPEN

Het huis Clem Vercammen is een gevestigde waarde in de wereld van uurwerken en juwelen. Reeds drie generaties dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel. In onze tweedehandsafdeling bieden wij u dan ook een zeer selectief gekozen aanbod van tweedehands juwelen aan van goede kwaliteit. U kan in vertrouwen deze aangeboden artikelen aankopen. Let wel, de vooropgestelde prijzen zijn netto prijzen. Hier gelden geen extra online promoties of kortingen. Indien u het juweel wenst te bezichtigen, kan u best even contact opnemen met onze zaak aangezien niet alle producten aanwezig zijn.

UW JUWEEL OP ONZE SITE TE KOOP ZETTEN

Het juweel kan geadverteerd worden op onze tweedehandspagina. Zo maakt u een grotere kans maakt om het juweel aan een betrouwbare koper te kunnen verkopen. Deze service bieden wij uitsluitend aan voor gouden juwelen van een zeer goede kwaliteit.

Stuur ons een bericht met de volgende gegevens en bezorg ons het juweel:

 • Aankoopdatum
 • Duidelijke foto’s
 • Uw aankoopprijs
 • Uw verkoopprijs
 • De staat waarin het juweel zich bevindt alsook of er reeds herstellingen plaatsvonden.
 • Zijn er documenten en of een verpakkingsdoos van het juweel.

Nadat we het juweel in onze bezit hebben, zal er eerst een expertise volgen. Wij brengen u op de hoogte van onze bevindingen en spreken gezamenlijk een verkoopprijs af.

Na het akkoord wordt het juweel verkoop klaar gemaakt: opkuisen/polieren, inlakken, rodiëren, knopen (parelcollier/armband)… Deze ingreep is noodzakelijk voor een tweedehands verkoop van het juweel. Na het nemen van kwalitatieve foto’s zetten wij het juweel online op onze tweedehands pagina. Wij behandelen alle vragen en opmerkingen van mogelijke klanten en begeleiden het verkoopproces.

Tijdens het hele verkoopproces blijft u eigenaar van het juweel. 

U kan het juweel ook nog steeds zelf verkopen. In dit laatste geval vragen wij om ons onmiddellijk op de hoogte te brengen zodat het juweel offline wordt gezet. We rekenen de opmaakkosten en de administratiekosten aan.

Kostprijs:

 • Verkoop klaar maken van het juweel - opmaakkosten €45*
 • Na verkoop van het juweel in onze zaak zal 10% commissie op de verkoopprijs van het juweel aangerekend worden.
 • Bij annulatie van de verkoop van het juweel zal de opmaakkost van €45* en de administratieve kost van €55 aangerekend worden.
*Indien de kostprijs wijzigt wordt u hiervan tijdig op de hoogte gehouden.

UW JUWEEL AANBIEDEN VOOR ONMIDDELIJKE VERKOOP

U kan het juweel aanbieden aan onze zaak voor een onmiddellijke aankoop. Best kan u enkele foto's verzenden via email, en vermelden welke prijs u voor het juweel heeft gewenst.