Tweedehands horloge of juweel verkopen op onze website

IN VERTROUWEN EEN TWEEDEHANDS HORLOGE AANKOPEN

Het huis Clem Vercammen is een gevestigde waarde in de wereld van uurwerken en juwelen. Reeds drie generaties dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel. In onze tweedehandsafdeling bieden wij u dan ook een zeer selectief gekozen aanbod van tweedehands horloges aan van goede kwaliteit. U kan in vertrouwen deze aangeboden artikelen aankopen. Let wel, de vooropgestelde prijzen zijn netto prijzen. Hier gelden geen extra online promoties of kortingen. Indien u het horloge wenst te bezichtigen, kan u best even contact opnemen met onze zaak aangezien niet alle producten aanwezig zijn.

UW HORLOGE OP ONZE SITE TE KOOP ZETTEN

Uw horloge kan geplaatst worden op onze tweedehandspagina. Zo maakt u een grotere kans maakt om het horloge aan een betrouwbare koper te kunnen verkopen. Deze service bieden wij uitsluitend aan voor Zwitserse horloges van een goede kwaliteit.

Stuur ons een bericht met de volgende gegevens en bezorg ons het horloge:

 • Aankoopdatum
 • Duidelijke foto’s
 • Uw aankoopprijs
 • Uw verkoopprijs
 • De staat van het horloge - heeft het horloge een onderhoud genoten?
 • Zijn de originele doos en alle documenten nog in uw bezit?

Nadat we het horloge in onze bezit hebben, zal er eerst een expertise volgen. Wij brengen u op de hoogte van onze bevindingen en spreken gezamenlijk een verkoopprijs af. Daarna kan het horloge verkoop klaar gemaakt worden: dat wil zeggen dat we alle horloge functies uittesten, controle van het gangwerk. Alsook zullen we het horloge opkuisen/polieren/materen/ultrasonen, en waterdicht testen. Na het nemen van professionele foto’s zetten wij het horloge online op onze tweedehandssite.

Tijdens het hele verkoopproces blijft u eigenaar van uw horloge. U beslist of het horloge in onze zaak blijft (tweedehandsetalage) of u het zelf bewaart.

U kan uw horloge ook nog steeds zelf verkopen. In dit laatste geval vragen wij om ons onmiddellijk op de hoogte te brengen zodat het horloge offline wordt gezet (zonder commissiekost).

Kostprijs:

 • Verkoop klaar maken van het horloge: éénmalige kostprijs van €30.
 • Na verkoop van het horloge in onze zaak zal 10% commissie op de verkoopprijs van het horloge aangerekend worden.
 • Verkoop naar het buitenland: verzending klaar maken, inpakken en verzendings documenten. De verzekerde portkosten worden aangerekend: voorbeeld: waarde transport €2500 - verzekerde portkost €40. Een verzending wordt uitgevoerd door Fedex.

UW HORLOGE AANBIEDEN VOOR ONMIDDELIJKE VERKOOP

U kan uw horloge aanbieden aan onze zaak voor een onmiddellijke aankoop. Hiervoor kan u meer informatie terugvinden op deze pagina: uw horloge aanbieden.

 

IN VERTROUWEN EEN TWEEDEHANDS JUWEEL AANKOPEN

Het huis Clem Vercammen is een gevestigde waarde in de wereld van uurwerken en juwelen. Reeds drie generaties dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel. In onze tweedehandsafdeling bieden wij u dan ook een zeer selectief gekozen aanbod van tweedehands juwelen aan van goede kwaliteit. U kan in vertrouwen deze aangeboden artikelen aankopen. Let wel, de vooropgestelde prijzen zijn netto prijzen. Hier gelden geen extra online promoties of kortingen. Indien u het juweel wenst te bezichtigen, kan u best even contact opnemen met onze zaak aangezien niet alle producten aanwezig zijn.

UW JUWEEL OP ONZE SITE TE KOOP ZETTEN

Uw juweel kan geplaatst worden op onze tweedehandspagina. Zo maakt u een grotere kans maakt om het juweel aan een betrouwbare koper te kunnen verkopen. Deze service bieden wij uitsluitend aan voor gouden juwelen van een zeer goede kwaliteit.

Stuur ons een bericht met de volgende gegevens en bezorg ons het juweel:

 • Aankoopdatum
 • Duidelijke foto’s
 • Uw aankoopprijs
 • Uw verkoopprijs
 • De staat waarin het juweel zich bevindt alsook of er reeds herstellingen plaatsvonden
 • Welke documenten en verpakking u heeft

Nadat we het juweel in onze bezit hebben, zal er eerst een expertise volgen. Wij brengen u op de hoogte van onze bevindingen en spreken gezamenlijk een verkoopprijs af.

Na het akkoord zal het juweel in een verkoopbare staat gebracht, dat betekend dat het juweel zal worden opgekuist op onze atelier: polieren, inlakken, rodiëren, knopen (parelcollier/armband)… Dit betekend een kleine kostprijs, maar noodzakelijk voor een eventuele verkoop. Na het nemen van professionele foto’s zetten wij het juweel online op onze tweedehandssite.

Tijdens het hele verkoopproces blijft u eigenaar van het juweel. U beslist of het juweel in onze zaak blijft of u het zelf bewaart.

U kan uw juweel ook nog steeds zelf verkopen. In dit laatste geval vragen wij om ons onmiddellijk op de hoogte te brengen zodat het juweel offline wordt gezet (zonder commissie kost).

Kostprijs: het juweel wordt verkoop klaar gemaakt. Het juweel wordt gecontroleerd op kwaliteit en duurzaamheid. Alsook zullen we opkuisen/polieren/rodiëren/ultrasonen: éénmalige kostprijs van €35*. Na verkoop van het juweel in onze zaak zal 10% commissie op de verkoopprijs van het juweel aangerekend worden.

* naargelang de aard van het juweel en de inspanningen nodig