Online aankopen

U kan horloges en juwelen online kopen via onze webshop. We bieden u alvast een uitgebreid gamma. Maar indien u een horloge of juweeltje niet vindt in onze online aanbiedingen, kan u ons altijd op de hoogte brengen via een e-mail. Zo kunnen we u op de hoogte houden en kan u alsnog het juweel of het uurwerk aankopen.

Levering

De levering zal volgen naargelang de snelheid van uw betaling en de voorraad/merk van het aangekochte product. Zo stellen we alles in het werk om u het product te bezorgen binnen de 3 à 8 dagen na de aankoop en het ontvangen van de betaling. Indien we deze termijn niet kunnen verzekeren, wordt u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. Past de nieuwe voorgestelde datum niet, dan kan u de bestelling annuleren en wordt de betaling zonder aarzelen teruggestort.

Niet goed, terugzenden

Indien het product niet beantwoord aan uw verlangen kan dit steeds terug gezonden worden. Dat kan binnen de 14 dagen na ontvangst, in de originele verpakking en zonder gebruikt te zijn. Wanneer we het product ontvangen wordt het streng nagekeken dat het beantwoord aan deze vragen, en geen van deze beschadigd zijn.

Klantenkaart

Een beloning voor elke aankoop in zowel onze fysieke als in onze webwinkel! Als trouwe klant zal u bij elke volgende aankoop van een korting genieten! Telkens u in onze winkel koopt, krijgt u van ons 5% van die aankoop bij uw volgende aankoop terug. Op die manier willen wij u als trouwe klant belonen.

2 jaar garantie

Uw horloge is gewaarborgd tegen fabricatiefouten gedurende een periode van 2 jaar vanaf de originele aankoopdatum. Gedurende de garantieperiode zal de herstelling van uw horloge doorgevoerd worden zonder kosten voor onderdelen en werkuren, op voorwaarde dat de fout door de technische dienst kan worden erkend als een fabricatiefout. De garantie wordt slechts toegekend indien het horloge vergezeld is van het garantieboekje, voorzien van de stempel van de verdeler en met vermelding van de datum van aankoop en het referentienummer van het horloge. Deze gegevens mogen niet gewijzigd, geschrapt, gecorrigeerd of onleesbaar zijn. De gratis herstelling onder garantie kan worden geweigerd indien het garantieboekje niet kan worden voorgelegd of indien de noodzakelijke informatie erop ontbreekt of onleesbaar is.

Uw juweel is eveneens gewaarborgd tegen fabricatiefouten gedurende een periode van 2 jaar vanaf de originele aankoopdatum. Gedurende de garantieperiode zal de herstelling van het juweel doorgevoerd worden zonder kosten, op voorwaarde dat de fout door onze technische dienst kan worden erkend als een fabricatiefout. Indien het juweel verkocht wordt met een garantie kaart moet deze vergezeld worden bij afgifte in onze zaak. Zoniet zal het kassaticket van de aankoop volstaan.

De meeste horloge en juwelenmerken vragen het artikel onder garantie te verzenden ter controle in het respectievelijke atelier voor herstelling. Dit kan steeds heel even wat tijd in beslag nemen.

Transportkosten

Er worden geen transportkosten aangerekend voor een verzending binnen België voor een aankoop vanaf een bedrag van €75. Een aankoop van minder dan €75 wordt een portkost voor België aangerekend van €5.00.*

Een aankoop met een verzending buiten België:

  • Naar Nederland €10
  • Buiten de Benelux landen €35

Opmerking: een aankoop binnen een straal van 10km rond onze zaak, worden geen aankopen gratis verzonden, maar kunnen deze worden opgehaald in onze zaak.

De levering periode bedraagt gemiddeld een vijf tal werkdagen. De levering volgt naargelang de snelheid van uw betaling en de voorraad/merk van het aangekochte product. Zo stellen we alles in het werk om u het product te bezorgen binnen de 5 dagen na de aankoop en het ontvangen van de betaling. Indien we deze termijn niet kunnen verzekeren, wordt u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. Past de nieuwe voorgestelde datum niet, dan kan u de bestelling annuleren en wordt de betaling zonder aarzelen teruggestort. De status van de bestelling kan geraadpleegd worden via de website. Bovenaan de pagina kan u op account klikken en zo makkelijk uw bestelling opvolgen.

*een aankoop van een juweel of horloge uit de outlet of tweedehands collectie worden steeds portkosten aangerekend.

Horloges en juwelen aankopen in promotie

Op onze outlet pagina pagina worden nieuwe horloges en juwelen aangeboden aan zéér aantrekkelijke promotie prijzen. Deze horloges worden in promotie geplaatst voor de reden van overstock of het verlaten van de huidige collectie van het merk. De horloges genieten van 2 jaren fabrieksgarantie. Let wel, het zijn slechts enige stukken uit onze collectie, op is op. 

Tweedehands juwelen en horloges aankopen

Enerzijds schenken wij u, als kandidaat koper, een selectief gekozen aanbod van tweedehands horloges en juwelen van goede kwaliteit en in verschillende merken. U kan in vertrouwen deze aangeboden artikelen aankopen. Let wel, de vooropgestelde prijzen zijn netto prijzen. Hier gelden geen extra online promotie kortingen. 

Anderzijds kunnen wij uw horloge of juweel online tweedehands te koop aanbieden op deze pagina, zodat u een grote kans maakt om het horloge aan een betrouwbare koper te kunnen verkopen.

U kan meer informatie vinden ivm een online aankoop op de pagina van de verkoopsvoorwaarden.