Over ons

AL DRIE GENERATIES LANG EEN RIJKE GESCHIEDENIS VAN ZWITSERSE HORLOGEMERKEN

EEN PLEK WAAR EIGENTIJDS AMBACHT EN TIJDLOZE KWALITEIT SAMENKOMEN

Clem Vercammen staat al bijna een eeuw lang garant voor vernieuwing, service en beleving. Negentig jaar geleden richtte Jules Vercammen een kleinschalige juwelierszaak op in Heist-op-den-Berg. Onder impuls van zoon Clem groeide die uit tot een vooraanstaand kwaliteitshuis met een rijke traditie op het vlak van exclusieve Zwitserse horloges en Italiaanse juwelen.

Al zestien jaar zetten zijn kinderen Ilse, Kristien en Gert het werk met veel passie en expertise verder. Zij hebben de collecties verder uitgebouwd en investeren nog elke dag in nieuwe designproducten met een uniek karakter en verhaal. We zijn steeds op zoek naar dat tikkeltje meer, meer beleving voor onze klanten. Het is die zin voor innovatie die ons al drie generaties het vertrouwen schenkt van verschillende Zwitserse kwaliteitsmerken.

FOCUS OP HOOGWAARDIGE MERKEN DIE DE TAND DES TIJDS MOEITELOOS DOORSTAAN

Na drie generaties is onze zaak een gevestigde waarde in de wereld van juweliers. Dankzij onze jarenlange ervaring werden begrippen zoals vertrouwen, vakmanschap, exclusiviteit en klantvriendelijkheid steeds opnieuw verdiend.

We willen dat onze klanten hun horloge met trots kunnen dragen. De aankoop van een uurwerk moet een uitzonderlijke ervaring zijn. Als gerenommeerde juwelierszaak investeren we constant in innovatie, nieuwe merken en meer klantenbeleving. In 2023 wordt onze winkel volledig vernieuwd en verbouwd tot een moderne pleisterplek van 350 m².

Elk merk krijgt er een prominente plaats om zich in al zijn eigenheid te etaleren. Zo willen we onze klanten verder onderdompelen in de rijke geschiedenis en tijdloze elegantie van Zwitserse horlogemerken. U vindt in onze zaak dus belangrijke merkhorloges waaronder het merk Breitling. Als een gevestigde waarde in de provincie Antwerpen zijn we dan ook heel fier om steeds de nieuwe collecties van het merk Breitling aan u voor te stellen.

DE PERFECTE LOCATIE, PAL TUSSEN ANTWERPEN, HASSELT EN BRUSSEL

Onze grote kracht is onze ligging. Onze juwelierszaak situeert zich in Heist-op-den-Berg, in het hart van de driehoek Antwerpen-Hasselt-Brussel. Een unieke locatie, aan de voet van de provincie Antwerpen, ten noorden van Vlaams-Brabant. Als horlogemaker zijn we een gevestigde waarde in de provincie Antwerpen.

Graag verwelkomen en dienen wij u in het hartje van Heist-op-den-Berg. Graag tot dan!

Ilse, Kristien, Gert en Clem Vercammen.