Juweel transformaties


Wij maken van uw oude juwelen een mooi, op maat gemaakt en uniek juweel. Zo bent u zeker dat u het goud draagt in een eigentijds juweel, verkregen uit een erfenis of vervaardigd uit uw verouderde juwelen. Wij ontwerpen uw droomjuweel volledig volgens uw wens, en kunnen uw edelstenen verwerken in de creatie.

We beschikken in onze zaak over de juweel-transformatiecollecties van Emotions, NewLife en Deuxx waarin u tal van inspirerende creaties kan terugvinden voor het transformeren van de oude juwelen. Uw oud goud - en ook uw edelstenen - worden gebruikt tijdens het smeden van deze nieuwe juwelen. U betaalt uitsluitend het maakloon voor de creatie van de juwelen.

Alt text

Onze zaak is eveneens gespecialiseerd in het ontwerpen of transformeren naar nieuwe juwelen in ons goudatelier.

Door de jaren heen hebben we een mooie naam opgebouwd in de creatie van nieuwe juwelen in ons atelier. Eigentijdse trouwringen of geheel nieuwe juwelen: wij creëren voor u een uniek en persoonlijk juweel volledig op maat. Dit maatwerk kan een juweel worden met of zonder diamant, of met kleurstenen.

De juwelen worden gesmeed in eigen atelier, volledig volgens uw wensen. Tijdens de creatie van de handgemaakte juwelen worden ook uw diamanten en edelstenen verwerkt in nieuwe hedendaagse modellen. Zo wordt u eigenaar van een nieuw juweel gecreëerd op maat van de edelstenen en volledig naar uw smaak.

U bent altijd van harte welkom om onze uitgebreide juweel transformatie collectie vrijblijvend te komen bekijken in onze zaak. Maar ook voor een babbel over de mogelijkheden in verband met een nieuw handgemaakt juweel volledig naar persoonlijke wens bent u  welkom.