Gratis levering

Alt text

Er worden geen transportkosten aangerekend voor een verzending binnen België voor een aankoop vanaf een bedrag van €75. Een aankoop van minder dan €75 wordt een portkost voor België aangerekend van €5.00.*

Een aankoop met een verzending buiten België:

  • Naar Nederland €7.50
  • Buiten de Benelux landen €35

Opmerking: een aankoop binnen een straal van 10km rond onze zaak, worden geen aankopen gratis verzonden, maar kunnen deze worden opgehaald in onze zaak.

De levering periode bedraagt gemiddeld een vijf tal werkdagen. De levering volgt naargelang de snelheid van uw betaling en de voorraad/merk van het aangekochte product. Zo stellen we alles in het werk om u het product te bezorgen binnen de 5 dagen na de aankoop en het ontvangen van de betaling. Indien we deze termijn niet kunnen verzekeren, wordt u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte gebracht. Past de nieuwe voorgestelde datum niet, dan kan u de bestelling annuleren en wordt de betaling zonder aarzelen teruggestort. De status van de bestelling kan geraadpleegd worden via de website. Bovenaan de pagina kan u op account klikken en zo makkelijk uw bestelling opvolgen.

*een aankoop van een juweel of horloge uit de outlet of tweedehands collectie worden steeds portkosten aangerekend.