Tijdloze TAG Heuer collecties blijven altijd in

Het Zwitserse horlogemerk TAG Heuer is een klassieker die doorheen de tijd reeds menig collectie op de markt bracht. Wie kiest voor een TAG Heuer horloge kiest niet alleen voor een verbluffende kwaliteit maar ook voor een krachtig design met sportieve uitstraling. TAG Heuer blijft innoveren met vernieuwende collecties zoals de nieuwe TAG Heuer Autavia Isograph van de TAG Heuer Autavia collectie, maar diverse TAG Heuer collecties zijn echte klassiekers geworden. We belichten alvast enkele van deze tijdloze modellen.

Neem een plons met de waterproof TAG Heuer Aquaracer

Zo is er de TAG Heuer Aquaracer met een heel ruime collectie en diverse modellen. Zoals de naam al doet vermoeden, zijn de modellen van de Aquaracer sportief en afgestemd op de duikwereld. De reeks laat de kwaliteiten van een duikhorloge en van een chronograaf met elkaar verbinden. Alle Aquaracer modellen zijn uitgerust met een unidirectionele lunette met 60-minutenschaal. En met sterk oplichtende wijzers en indexen wordt een goede leesbaarheid ook gegarandeerd bij het duiken op grote diepte en in het donker. Uiteraard zijn de modellen van de Aquaracer reeks waterbestendig en waterdicht tot soms wel 500 meter diep.

Met de TAG Heuer Carrera ben je klaar voor de race

De TAG Heuer Carrera heeft met haar klassiek design een tijdloze uitstraling. Het is beslist één van de meest legendarische horloges van het merk. Genaamd naar een legendarische rally is de TAG Heuer Carrera dan ook één van de weinige hoogkwalitatieve horloges die zo verbonden is met de autosport. Geïnspireerd op de autosport hoeft het dan ook niet te verwonderen dat verschillende edities ook gewijd werden aan coureurs en circuits. Origineel werd het horloge dan wel ontworpen voor professionele autocoureurs, met een tijdloos en elegant design, past het Carrera horloge zowel bij raceoverall als een maatpak. Dat heeft ervoor gezorgd dat het model kan rekenen op een grote populariteit bij een breed publiek.

Maak een vliegende start met de TAG Heuer Formula 1

De TAG Heuer Formula 1 collectie beschikt over verschillende instapmodellen. De reeks is ontwikkeld uit pure passie voor de autosport en heeft een casual en sportieve look. De behuizingen zijn beschikbaar in edelstaal of titanium. Wie kiest voor een model uit deze vlotte reeks, kan kiezen voor een stopwatch-functie of een tachymeterschaal om de gemiddelde snelheid af te lezen. De Formula 1 reeks van TAG Heuer is ontworpen om te beantwoorden aan het snelle leven van de F1 piloot en past dan ook goed binnen ons jachtige leven. Met hoogkwalitatieve materialen en jeugdig en trendy design zijn de Formula 1 modellen perfect bij zowel het opdrijven van de activiteiten als bij de ontspanningsmomenten.

Met de TAG Heuer Monoco waan je je een echte racing ster

Ook de TAG Heuer Monaco is sterk verbonden met de autosport en is vernoemd naar één van de bekendste racecircuits ter wereld. Met dit automatische uurwerk met stopwatch-functie zijn heel nauwkeurige tijdmetingen mogelijk. Maar de meest opvallende typerende eigenschap aan dit TAG Heuer Monaco horloge is wel de uitvoering met vierkante behuizing uit edelstaal. Kenners weten dat dit model haar echte doorbraak kende aan de pols van rallyrijder Steve McQueen in de speelfilm Le Mans uit 1971. De reeks bestaat uit verschillende modellen met keuze aan groottes, uitvoeringen en wijzerplaten.

Ook benieuwd welke TAG Heuer horloge best bij jou past? Ontdek dan nu snel alle modellen en reeksen bij Clem Vercammen. Neem alvast een kijkje in onze webshop of kom bij ons langs. Wij staan jou met plezier bij met professioneel advies. 

Heb je nog vragen over het succesvolle Zwiterse horlogemerk? Neem dan zeker ook een kijkje in onze FAQ. Je krijgt er onder meer antwoord op vragen als: 
Waarom zijn Tag Heuer en autosport onlosmakelijk verbonden?
Wat maakt een Tag Heuer horloge zo bijzonder? 
Hoe is Tag Heuer met Max Verstappen verbonden? 
Waar kent het Tag Heuer horloge zijn ontstaan? 
Waarom kiezen voor een Tag Heuer horloge?