Puike prestaties met TAG Heuer

Bekijk alle horloges van Tag Heuer
Puike prestaties met TAG Heuer

Ontdek onze mooie TAG Heuer collecties

Zoals het een Zwitsers horlogemerk betaamt, staat het horlogemerk TAG Heuer gekend om haar uiterst hoge kwaliteit. Tijdens het ontwikkelingsproces staan prestatie en functionaliteit steeds centraal, perfect gecombineerd met een verbluffend mooi design. Het ontwerpen van een TAG Heuer horloge vraagt vakkennis en precisiewerk van een ervaren team van experten. Zo wist TAG Heuer reeds lang een gevestigde waarde te vormen in de horlogewereld.

Met haar sportieve uitstraling en uitwerking werd het merk meermaals gelinkt aan diverse sportieve aangelegenheden over verschillende sporttakken heen. Zo was het merk reeds meerdere malen timekeeper bij de Olympische Spelen en werd het ook partner binnen de Formule 1 racing en andere. Intussen vormt TAG Heuer één van de grootste horlogebedrijven in Zwitserland. Het merk brengt dan ook diverse collecties zoals TAG Heuer Aquaracer, TAG Heuer Carrera, TAG Heuer Formula 1 en TAG Heuer Monaco, die uitgroeiden tot echte klassiekers.

Maar ook met nieuwe modellen weet TAG Heuer te bekoren. De TAG Heuer Autavia Isograph bijvoorbeeld is niet alleen voorzien van lichtgevende wijzers, maar ook uitgerust met een feilloze chronometer en ongeziene nauwkeurigheid. Met de TAG Heuer Indy 500 brengt het merk dan weer een collectie met beperkte oplage. Deze collectie staat zoals de naam al doet vermoeden in teken van de Indianapolis 500 race, één van de belangrijkste autoraces in de VS. Ook onder spanning weet TAG Heuer ongeziene prestaties te leveren.

Bij Clem Vercammen zijn de TAG Heuer collecties sterk vertegenwoordigd. Neem dus alvast een kijkje online in onze webshop of kom ze bezichtigen in de winkel.

15/10/2019

Divider