Luxueuze horloge merken om te schitteren

Wie kiest voor een kwalitatief horloge kiest vaak voor de betere horloge merken. Bij Clem Vercammen vind je een groot aanbod kwalitatieve horloge merken. We bekijken enkele kostbare horlogemerken en hun typerende kenmerken.

Omega, de prestatie binnen de horloge merken

Omega is een razend populair en Zwitsers horloge merk. Omega zet in op nieuwe ontwikkelingen en innovaties en weet zo steeds kwaliteit te brengen. Doorheen de jaren heeft het horloge merk zich gespecialiseerd in het produceren van kwalitatieve horloges voor duikers.

Breitling, de chronograaf binnen de horloge merken

Breitling staat voor precisie en duurzaamheid. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat het merk een belangrijk aandeel heeft bij de ontwikkeling van een chronograaf uurwerk. Breitling heeft grote affiniteit met de luchtvaart. Zo is het Zwitserse horloge merk heel populair bij piloten die ervan houden dat hun horloges verwijzen naar de luchtvaart.

Tag Heuer, de racer binnen de horloge merken

Tag Heuer is een Zwiterse luxueus horloge merk dat vooral populair is bij wie houdt van sportieve horloges. Het merk raakte echt bekend dankzij de ontwikkeling van het systeem om een uurwerk op te winden aan de hand van de kroon in plaats van met een sleuteltje. Daarnaast bracht Heuer ook de stopwatch of chronograaf uit. Wanneer Techniques d’Avant Garde het merk overnamen, kreeg het horlogemerk de naam Tag Heuer toegewezen.

Certina, de sportieve bescherming binnen de horloge merken

Certina blinkt uit met haar verfijnde technologie waaronder haar DS-technologie. Als Zwitsers horloge merk staat het gekend voor haar kwaliteit, alsook haar maximale bescherming tegen waterdichtheid en schokken. Daarnaast biedt het horlogemerk een grote variatie aan stijlen aan. De collectie wordt voornamelijk getypeerd door een sportieve vormgeving. Maar door ook modellen met een traditioneel design aan te bieden, weet het horlogemerk iedereen aan te spreken.

Longines, de verfijning binnen de horloge merken

Longines is één van de voornaamste horlogemakers wereldwijd dankzij een uitzonderlijk oog voor schoonheid en een bijzondere gedrevenheid tot het leveren van kwaliteit. Het Zwitsers horloge merk Longines is dan ook vaak verbonden aan diverse sportevenementen waarbij precisie en elegantie van belang zijn.

Balmain, de haute couture binnen de horloge merken

Balmain is een Zwitsers horloge merk dat zich inspireerde op de kunst van Pierre Balmain. Balmain baseerde zich vaak op de Arabische en Chinese cultuur waardoor vaak een oud arabesk motief gebruikt wordt in de horloges.

Rado, de designer binnen de horloge merken

Rado investeert steeds in vooruitstrevende technologieën. Het kwalitatief Zwitsers horloge merk combineert hoogkwalitatieve keramiek met metaal wat zorgt voor uitzonderlijke duurzaamheid. Met bijzondere aandacht voor detail heeft het merk reeds meerdere design-awards op haar palmares staan.

Ebel, het sieraad binnen de horloge merken

Ebel is een Zwitsers horloge merk dat getypeerd wordt door technische precisie en sensuele designs. De uurwerken van Ebel worden gedragen als een gracieus sieraad waarbij accenten in 18-karaats goud zorgen voor een exclusieve afwerking.

Gucci, de fashion queen binnen de horloge merken

Gucci is een Italiaans modemerk dat ook horloges brengt die vooral modieus en creatief zijn. Door gebruik van edele materialen, krasbestendig saffierglas en een Zwitsers binnenwerk wordt daarnaast ook de kwaliteit gegarandeerd.

Bell&Ross, de professional binnen de horloge merken

Bell&Ross richt zich tot wie een horloge nodig heeft voor professioneel gebruik. Daarom besteedt het Franse horloge merk veel aandacht aan weerbaarheid bij extreme omstandigheden en aan de eenvoudige afleesbaarheid. Waterbestendigheid en precisie zijn hierbij belangrijke zaken. De BR01 met vierkante horlogekast is al snel uitgegroeid tot een icoon.

Casio, het lichtgewicht binnen de horloge merken

Casio is een Japans horlogemerk dat gekenmerkt wordt door hoge kwaliteit, waterdichtheid en een extreem lichte behuizing. Het merk brengt zowel digitale als analoge horloges en zorgt steevast voor een trendy design.

Bij Clem Vercammen heb je steeds keuze uit een groot aanbod horlogemerken. Er worden diverse collecties aangeboden van verschillende horlogemerken. Bij Clem Vercammen vind je steevast je favoriete horloge.