Je nieuwe Longines horloge koop je bij Clem Vercammen

Longines horloges zijn befaamd om hun precisie en stralen steevast elegantie uit. Met haar jarenlange ervaring is Longines uitgegroeid tot expert in haar vakgebied. Zo is de Longines horloge collectie gekend om haar horloges voor piloten. Daarnaast is Longines ook partner van verschillende internationale sportfederaties. Puike prestaties leveren, daar gaan ze voor.  

Longines horloges zijn de top in prijskwaliteit

Longines is één van de hoogstaande merken die onder de Swatch Group valt en is internationaal verkrijgbaar. De jaarlijkse productie, omzet en verkopen van het aantal horloges zijn aanzienlijk. Een groot deel van de productie bestaat uit horloges met drie wijzers, daarnaast brengt het ook heel wat high-end chronografen. De Zwitserse topklasse in de horlogesector komt bij Longines sterk naar voor. Wie kiest voor een horloge van Longines weet dan ook te kiezen voor pure kwaliteit.

Ondanks de hoge kwaliteit weet het merk horloges aan te bieden van meerdere prijsklassen, gaande van 600 tot 9000 euro. Naar prijskwaliteit toe is het merk dus een topper. Naast verschillende collecties brengt Longines ook een ruim assortiment aan modellen op de markt. Ook hierin onderscheiden ze zich van hun concurrenten. Zo brengt Longines een ruim aanbod horloges voor zowel dames, heren als kinderen, en weet iedereen dus zijn favoriete model te vinden.

Longines, horloges met naam en faam

Met haar jarenlange ervaring vormt Longines het horlogemerk met de langste geschiedenis in de Zwitserse horloge industrie. Longines bracht het eerste horloge uit dat de nulmeridiaan kon weergeven, wat een bijdrage leverde aan de Oost-West navigatie in de luchtvaart. Dit in samenwerking met Charles Lindbergh, die als eerste ooit over de Atlantische Oceaan zou vliegen met een vliegtuig met slechts één motor. Daarnaast heeft Longines bijgedragen aan verschillende Zuidpoolexpedities. Het horlogemerk Longines blijft vandaag ook nog steeds verder investeren in innoverende ontwikkelingen en nieuwe technieken.

Betaalbare kwalitatieve horloges, dat is wat men steevast van het merk mag verwachten. Nadat Longines verschillende precisierecords gevestigd had en ook meerdere prijzen won op Europese beurzen, wist Longines halfweg de jaren ’50 ook door te breken op de Amerikaanse markt, en hebben verschillende bekende sterren het merk reeds vertegenwoordigd. Doorheen de jaren heeft Longines zich weten te ontwikkelen tot één van de grootste namen in de horloge industrie.

Longines herstelatelier bij Clem Vercammen

Clem Vercammen mag zich officieel hersteller van Longines noemen. Bij Clem Vercammen kan je dus met je Longines horloge terecht in het officieel Longines herstelatelier. Zo ben je er zeker van dat je geliefde horloge steeds in goede handen is. En dat zowel voor herstellingen, revisies als onderhoud. Zo kunnen alle deze herstellingswerken steeds rechtstreeks in ons eigen atelier plaatsvinden. Neem alvast een kijkje naar ons uitgebreide aanbod Longines horloges, zowel in onze online horloge webshop als in onze horloge winkel ter plaatse. Gegarandeerd dat je er overtuigd bent van één van onze modellen. Naast niet te missen Longines modellen, bieden wij ook een mooi aanbod Breitling, TAG Heuer en Omega horloges aan. Neem snel een kijkje op onze horloge merken pagina met een overzicht aan al onze top horloge merken.