Het alfabet van de Breitling horloge modellen

Clem Vercammen biedt zowel dameshorloges als herenhorloges aan van dit bijzonder luxueuze merk. Ons brede assortiment biedt keuze uit verschillende modellen en collecties. Zoveel opties dat je bijna kan kiezen uit een volwaardig alfabet. Ontdek ze allemaal online in onze webshop of breng een bezoek aan onze winkel.

De A van uiterst accuraat
De Breitling Aerospace collectie brengt een krachtige chronograaf met diverse opties. De Breitling Avenger is sportief en heel functioneel. De Breitling Aviator is dan weer gedurfd en scheert vast hoge toppen.

De B van wereldwijde bekendheid
Een klassieker met klasse, dat moet wel de Breitling Bentley horloge zijn. Met een herkenbaar design, top kwaliteit, en de standing van twee luxemerken in één naam, is dit een heel populair exemplaar. 

De C van hoge consideratie
De Breitling Cockpit collectie is een must voor piloten. Maar ook de Breitling Chronoliner is heel geliefd in de luchtvaart. De Breitling Colt serie is dan weer zowel sportief als prestigieus. Maar ook de Breitling Chronomat beschikt over deze bijzondere combinatie aan kwaliteiten.

De E van absoluut effectief
De Breitling Emmergency is jouw redder in nood dankzij haar veiligheidspin. De Breitling Endurance is er voor wie een evenwicht zoekt tussen professioneel ogen en actief leven.

De G van adembenemende glinstering
De Breitling Galactic laat je schijnen als een echte ster, omdat iedereen er schitterend mag uitzien. 

De H van hoogtechnologisch
De Breitling Héritage als ode aan de eerste duikhorloges, met een tijdloze look en uitgerust met alle mogelijke technische snufjes voor onder water.  

De M van gewoonweg magnifiek  
De Breitling Montbrillant brengt ruime keuze aan chronografen en je komt er altijd goed mee voor de dag.

De N van heel nauwkeurig
De Breitling Navitimer biedt een collectie chronografen die heel geliefd is bij menig piloot.

De P van unieke performatie
De Breitling Premier voor uitmuntende prestaties en de Breitling Professional voor bijzonder functioneel. Met deze horloges geef je vast het nakijken.

De S van sterk bij extreme omstandigheden
De Breitling Superocean laat je zo de wereld van de zee induiken en is dan ook perfect waterdicht.

De T van vernuftige technologie  
De Breitling Toptime valt bij iedereen in de smaak. De Breitling Transocean presteert ook op grote hoogtes, zo kan jij steeds jouw grenzen verleggen.