Breitling, onlosmakelijk verbonden met de luchtvaart

De succesformule van Breitling

Wie Zwitserse luxe horloges zegt, zegt Breitling. Wie pilotenhorloges zegt, zegt Breitling. Doorheen de jaren is Breitling onlosmakelijk verbonden met de luchtvaart. Het Breitling Jet Team vertegenwoordigt dan ook perfect de banden van Breitling met de luchtvaart. Precisie, concentratie, vertrouwen en durf zijn de kwaliteiten die het Breitling team en het pilotenteam van Breitling gemeen hebben. Een combinatie die succes garandeert.

Kiezen voor Breitling is kiezen voor perfectie en precisie

Wie voor een Breitling horloge kiest, weet dat hij kiest voor een precisie instrument. Waar het bedrijf in 1884 statte met het ontwerpen van chronometers, stopwatches en meetinstrumenten voor horloges, waarna het zich specialiseerde in precisie horloges met stopwatch voor professionele piloten binnen de luchtmacht, brengt het vandaag nog steeds kwalitatieve horloges die getuigen van puur vakmanschap. Breitling weet jaar na jaar nieuwe verrassende collecties te brengen met steeds een ruim aanbod professionele pilotenhorloges. Om het leveren van dergelijke afgewerkte horloges mogelijk te maken, wordt beroep gedaan op een geavanceerd productieproces, een continu streven naar perfectie en het gebruik van enkel de meest kwalitatieve materialen. De productie van de Breitling horloges is volledig in Zwitserland gelegen. Voorzien van een heel precieze chronometer zorgt een Breitling horloge steeds een uiterst nauwkeurige tijdsweergave.

Breitling, geliefd bij piloten en sportievelingen

Breitling is onlosmakelijk verbonden met de luchtvaart. Doorheen de jaren wist Breitling zich te positioneren als het horlogemerk voor chronografen en horloges voor piloten over de hele wereld en voor militaire piloten in het bijzonder. Met het Breitling model Navitimer werd het merk dan ook de absolute favoriet onder luchtvaartliefhebbers.

Breitling naar maximale hoogtes met Breitling Jet Team

Om haar kwalitatieve piloten horloges verder in de verf te zetten, schittert Breitling ook met het Breitling Jet Team. Het Breitling Jet Team showt hun luchtprestaties jaar na jaar internationaal waar het steeds op talrijke verrukte fans kan rekenen. De Franse civiele aerobatiek-formatie wordt gesponsord door Breitling. Het stuntteam vliegt met verschillende Aero L-39 Albatros-vliegtuigen. In formatie vliegen deze tot op 2.5 meter afstand van elkaar. Vanop hoogtes tussen de 30 en 100 meter worden de stunts uitgevoerd tegen snelheden van tussen de 100 en 700 km/h. De piloten zijn dan ook goed getraind om de versnellingen van -4 tot +8 g aan te kunnen. Zo vormen de bekwame piloten de hoogst vliegende ambassadeurs van het luxe horlogemerk Breitling.

Breitling Jet Team als hoogste vertegenwoordigers van Breitling

Stuntvliegen vraagt uiterste precisie en laat het net dat zijn waar Breitling in uitblinkt. Net als het Breitling stuntteam mag je van Breitling dan ook steevast pure vaktechniek, meesterschap en stijl verwachten. Het Breitling Jet Team vertegenwoordigt perfect de belangrijke waarden van Breitling als hoogtechnologische prestaties, vakkundige beheersing, esthetische verfijning en menselijke excellentie. De precisie waar de Breitling horloges in uitblinken, komt dan ook van pas in het stuntteam waar dit ook één van de belangrijkste eigenschappen is. Met het Breitling Jet Team deelt Breitling eens te meer haar passie voor luchtvaart met het publiek. Uiteraard maakt het Breitling Jet Team gebruik van het legendarische Navitimer horloge. De Navitimer is het ultieme luchtvaarthulpmiddel voor berekening en navigatie.Ontdek de kwaliteit van Breitling bij Clem Vercammen. Ook voor andere kwalitatieve horlogemerken ben je bij ons aan het juiste adres. Neem alvast een kijkje naar onze TAG Heuer collecties.