Tips & Advies

Voor Clem Vercammen is horloges maken puur vakmanschap. Kan u wel wat interessante tips of advies gebruiken rond horloges en juwelen? Dan helpen wij u graag verder. Aarzel niet om ons te contacteren voor al uw vragen.

Medewerkers of goede klanten kan u bedanken of sympathiek verrassen met een waardevol geschenk zoals een mooie horloge. Trendy of traditioneel, sportief of klassiek, goud of zilver: dit tijdloze product wordt steeds erg gewaardeerd en blijft een onuitwisbare herinnering.

Wij hebben een uitgebreide collectie in huis in alle mogelijke prijsklassen en heel wat merken. Kom even langs en we kunnen samen een juiste keuze samenstellen. Sommige horloges kunnen eveneens gegraveerd worden met uw logo of naam; dat is een dienst die wij gratis aanbieden.

U kan eveneens kiezen woor waardebonnen. Zo kan zelf het juiste horloge gekozen worden.

Voor verdere vragen en informatie willen wij u graag te woord staan in onze winkel of contacteer ons via 015 24 12 65 of info@clemvercammen.be.

De garantie geldt voor eventuele fabricagefouten die niet aan het licht zijn gekomen na de talloze strenge controles waaraan het horloge na de productie wordt onderworpen. Deze kosten worden gedragen door de producent zelf. Onderhoudskosten, incidenten zoals bijvoorbeeld glasbraak, zijn ten koste van de eigenaar,...

 • Een horloge dat fouten vertoont onder deze garantieperiode, moet verzonden worden naar de fabrikant.
 • Een mechanisch-automatisch horloge dat heeft stilgelegen, windt u op met de kroon alvorens u het weer draagt. Gelieve nooit te schudden met het horloge.
 • De opgebruikte batterij van een quartz horloge mag niet in het horloge blijven zitten. Deze kan oxideren en het horloge definitief vernietigen.
 • Waterdichtheid: lees aandachtig het hoofdstuk " Waterdichtheid "
 • Sommige producten zoals stof, parfums of vette bestanddelen zullen zich vastzetten op het uurwerk en tussen de schakels van de band. Dit kan u reinigen met een goede spoeling. Ook wij kunnen u hierbij bijstaan. Daarna zal het uurwerk zijn glans en uitstraling terug bekomen.
 • Open het horloge nooit zelf. Laat dit enkel ondernemen door een erkend specialist.
 • Onderwerp uw horloge niet aan extreme sporten indien het er niet tegen opgewassen is. Laat het niet vallen en voorkom zoveel mogelijk schokken.
 • Tussen 22 uur en 2 uur 's nachts nooit de datum veranderen want dit zou het mechanisme kunnen beschadigen.

Heel ons leven dragen we een horloge. Wij verwachten dan ook dat dit horloge ons die hele tijd trouw blijft; het is één van die voorwerpen die zeer erg aan ons hart liggen. Het mechanisme van een horloge bestaat uit vele verschillende onderdeeltjes. Deze onderdeeltjes zijn dag en nacht in beweging en kunnen op die manier elk duizenden kilometers per jaar afleggen. Aangezien we op ons horloge willen vertrouwen, moeten we het ook met zorg behandelen zodat het zijn functie perfect kan blijven uitvoeren. Hiervoor zijn er enkele basisregels te respecteren.

Uw horloge is gewaarborgd tegen fabricatiefouten gedurende een periode van 2 jaar vanaf de originele aankoopdatum. Gedurende de garantieperiode zal de herstelling van uw horloge gebeuren zonder kosten voor onderdelen en werkuren, op voorwaarde dat de fout door de technische dienst kan worden erkend als een fabricatiefout. De garantie wordt slechts toegekend indien het horloge vergezeld is van het garantieboekje, voorzien van de stempel van de verdeler en met vermelding van de datum van aankoop en het referentienummer van het horloge. Deze gegevens mogen niet gewijzigd, geschrapt, gecorrigeerd of onleesbaar zijn. De gratis herstelling onder garantie kan worden geweigerd indien het garantieboekje niet kan worden voorgelegd of indien de noodzakelijke informatie erop ontbreekt of onleesbaar is.

Dit wordt niet gedekt door de garantie:

 • Schade aan het glas, de kroon, de drukknoppen, de stiften, de batterij of de armband;
 • De terugbetaling, noch de vervanging van uw horloge;
 • De gevolgen van slijtage en de normale veroudering van het horloge, noch de mankementen die optreden door ongevallenschade, verkeerd gebruik of het niet respecteren van de instructies betreffende gebruik en onderhoud;
 • De transportkosten en alle risico's van vervoer die direct of indirect verband houden met de garantie;
 • Reparaties uitgevoerd door niet erkende service centra, of door de klant zelf;
 • Schade of blokkering te wijten aan waterinsijpeling na een reparatie, indien de waterdichtheidstest niet in uw garantieboekje genoteerd werd en indien de waterdichtheidstest langer dan 1 jaar geleden plaatsvond;
 • Elke schade veroorzaakt door ongepast gebruik, harde schokken of het blootstellen van het horloge aan extreme hoge of lage temperaraturen of magnetische velden.

De waterdichtheidsgraad van uw horloge is gegraveerd in de kastbodem. De waterdichtheidsgraad mag u echter niet letterlijk interpreteren: het is een gestandaardiseerde fabricatienorm die aangeeft tegen welke atmosferische druk uw horloge bestand is en die bevestigt dat alle elementen en dichtingen, die uw horloge waterdicht maken, voldoen. Het horloge zal langer of minder lang waterdicht blijven naargelang het gebruik dat ervan gemaakt wordt.

Elk nieuw waterdicht horloge heeft twee jaar garantie op waterdichtheid. Na deze periode kan er geen garantie geboden worden op de waterdichtheid.

Opdat het horloge waterdicht zou blijven, zijn er enkele regels in acht te nemen:

 • Laat elk jaar het horloge testen op waterdichtheid.
 • Het is aangeraden de kroon en joints elke twee jaar te vervangen.
 • Na een batterijvervanging kan geen garantie geboden worden op de waterdichtheid, ook al was dit uurwerk ervoor nog waterdicht. Laat de test uitvoeren!
 • Open zelf nooit het horloge.
 • Onder water nooit de drukknoppen gebruiken.
 • Schroef de kroon extra aan alvorens het in contact komt met water.
 • Na een duik in zeewater, spoel het horloge zeer goed af, zodat er geen resten van zout achterblijven.

De classificatie staat te lezen op het kastdeksel van het horloge:

 • 3 ATM Regendruppels, spatwater.
 • 5 ATM Douche, zwemmen.
 • 10 ATM Snorkelen.
 • 20 ATM Duiken

·         Quartz horloge met batterij

De traditionele oorspronkelijke quartz horloge werkt aan de hand van een batterij. De quartz horloges op batterij werken heel nauwkeurig zolang de batterij goed werkt. De batterij dient dus wel nu en dan vervangen te worden.

·         Solar Quartz horloges

De solar quartz horloges werken op zonlicht. Hierbij wordt lichtinval via een zonnecel omgezet in energie die dan wordt opgeslagen in een accu. Deze elektrische energie wordt dan opnieuw doorgezonden naar de quartz kristallen. Bij deze quatz horloges dienen dus geen batterijen meer vervangen te worden en verloopt de oplading automatisch waardoor de solar quartz horloges niet alleen milieuvriendelijk maar ook gebruiksvriendelijk zijn.

·         Kinetic Quartz horloges

De Kinetic quartz horloges worden opgeladen door menselijke beweging. De energie komt opnieuw in een accu terecht die dan wordt doorgezonden naar quartz kristallen. Ook bij deze quartz horloges is het vervangen van batterijen verledentijd en kan men genieten van het gebruiksgemak van automatische oplading.

·         Meca Quartz horloges

Meca quartz horlges zijn quartz horloges die half mechanisch half quartz werken. Het ingewikkelde mechanisme vereist veel vakmanschap en is dus zeldzaam. De meca quartz horloge biedt het beste van twee werelden doordat het kan rekenen op de correcte blijvende werking van het quartz en de vloeiend ogende bewegingen van het mechanische.

Ontdek de verschillende soorten quartz horloges bij Clem Vercammen. Wij bieden steeds een ruime collectie quartz horloges van verschillende gerenommeerde horlogemerken. Zo vind je vast je favoriete quartz horloge. Ook als u vragen heeft of advies wenst in verband met bepaalde quartz horloges kan u rekenen op ons vakkundig team. Kies voor een quartz horloge voor precisie en gemak. 

Elk horlogemechanisme is gevoelig voor slijtage. Daarom is het van belang om jouw kostbaar Breitling horloge tijdig het nodige onderhoud te bieden dat het verdient. Tijdens het onderhoud van je Breitling horloge kunnen smeermiddelen vernieuwd worden en versleten onderdelen vervangen worden. Kies daarom om de 2 à 4 jaar voor een kleine onderhoudsbeurt en om de 5 à 7 jaar om een grote onderhoudsbeurt. Om te verzekeren dat je Breitling horloge steeds in goede handen is, zowel voor onderhoudswerken als voor herstellingswerken, werkt Breitling internationaal samen met verschillende Breitling dealers.

Zo is Clem Vercammen officieel dealer van Breitling horloges en beschikken wij over een eigen Breitling horlogeatelier. Horlogemaker en hoofdverantwoordelijke Dirk Sweert genoot er een gespecialiseerde opleiding in de ateliers van Breitling Zwitserland. In ons Breitling atelier bieden wij de nodige erkende Breitling service. Zo hoeft jouw waardevolle Breitling horloge dus niet naar het hoofdkantoor verzonden te worden voor onderhoudswerken of herstellingen, maar kan dit intern in onze zaak bekeken worden. Daarnaast kan je bij ons je Breitling horloge laten testen op nauwkeurige werking en waterdichtheid. Bij juwelier Clem Vercammen kan je altijd rekenen op vakmanschap en expertise.

TAG Heuer is gekend als hoogkwalitatief Zwitsers horlogemerk dat reeds diverse succesvolle collecties op de markt bracht. Opmerkelijk is dat verschillende van die collecties een verbondenheid kent met autosport. Zo zijn er de alom bekende modellen TAG Heuer Carrera, TAG Heuer Formula 1 en TAG Heuer Monaco. Stuk voor stuk geïnspireerd op de racerij.

Zo is de TAG Heuer Carrera vernoemd naar de befaamde rally Carrera Panamericana die doorging op de openbare weg in Mexico. De TAG Heuer Formula 1 heeft haar naam overduidelijk te danken aan de hoogste klasse in de autosporten. En de TAG Heuer Monaco is dan weer genoemd naar één van de bekendste racecircuits ter wereld. Zo is het merk onafscheidelijk met de racerij, wat het te danken heeft aan zijn opmerkelijke kwaliteiten als chronograaf door de jaren heen.

Sinds 2015 is het merk ook official timekeeper, official watch en team performance partner van Red Bull Racing in de Formule 1. En daarnaast hebben ook bekende en succesvolle racepiloten zoals Ayrton Senna en Kimi Räikkönnen hun naam aan het merk verbonden. Ook benieuwd naar de kwaliteiten van dit sportieve en hoogkwalitatieve horlogemerk? Ontdek snel welk model van TAG Heuer jouw voorkeur geniet bij Clem Vercammen, online of in onze winkel.

Je kan je afvragen wat Omega horloges met James Bond te maken hebben. Het antwoord is eenvoudig, in verschillende Bond films werden ze namelijk gepromoot door Mr. Bond zelf. Zo had James Bond als ambassadeur een grote invloed op het imago van het luxemerk. En werden in teken van de verschillende Bondfilm verschillende speciale edities uitgebracht in beperkte oplage. Reeds sinds 1995 draagt James Bond een Omega Seamasters in elke film. Doorheen de jaren heeft Omega verschillende exclusieve horloges ontworpen die de speciale kenmerken van 007 eren. Zo is James Bond onlosmakelijk verbonden met Omega. Bij Clem Vercammen kan je steeds de nieuwste Omega horloges en speciale edities vinden. Neem alvast een kijkje online of wees welkom in onze winkel.

De multifunctionele Breitling Aerospace is een chronograaf met innovatieve technologieën. Deze krachtige collectie wordt getypeerd door tevens een technische als een dynamische stijl. Mogelijke opties zijn onder meer een kalender, alarm, tweede tijdzone, timer en 1/100ste van een seconde chronograaf. Met een Breitling Aerospace horloge kies je voor een krachtige uitvoering met uiterst nauwkeurige prestaties. Als erkend Breitling partner biedt Clem Vercammen je steeds de nieuwste modellen aan.  

De sportieve Breitling Avenger straalt pure kracht uit. Met een Breitling Avenger horloge ga je voluit voor de overwinning. Deze Breitling collectie is veilig en betrouwbaar, robuust en schokbestendig. Daarnaast is het heel makkelijk leesbaar en uiterst functioneel. Met dit uiterst accurate model ben je altijd zeker van je stuk. Ontdek snel de nieuwste modellen bij Clem Vercammen.

De iconische Breitling Aviator is gedurfd, briljant en eigentijds. Het is een absolute topper bij de pilotenhorloges, mede te danken aan haar ongeëvenaarde technische kwaliteiten. Een Breitling horloge getuigt van puur vakmanschap, zo ook het onderhoud. Clem Vercammen is erkend Breitling partner en beschikt over een eigen Breitling atelier. Daarnaast brengen wij elk seizoen de nieuwste Breitling modellen.

De echte klassieker, de Breitling Bentley, is het resultaat van het samensmelten van twee onverwoestbare klassemerken die pure luxe uitstralen. Zo wordt Zwitserse luxe gecombineerd met Britse statigheid en wordt elk model van deze collectie een voorbeeld van prestige. Deze high-end Breitling horloges zijn voorzien van chronograaffunctie, wereldtijd en manufactuurkaliber. Ze zijn custom made en voorzien van een heel herkenbaar design. Niet voor niets een heel gewilde en geliefde collectie. Kom snel de nieuwste Breitling modellen ontdekken bij Clem Vercammen.

Het Zwitserse horlogemerk Breitling is onlosmakelijk verbonden met de luchtvaart. Dat is merkbaar aan al haar kwaliteiten wat het merk heel gewild maakt bij zowel piloten als sportievelingen. Geen betere manier om de connectie met luchtvaart te beleven als met de Breitling Cockpit collectie. Kom het snel ontdekken bij Clem Vercammen. Daarnaast is het merk ook heel gekend voor haar Breitling Jet team.

Met haar sportieve uitstraling weet de Breitling Colt collectie menigeen te overtuigen. De collectie biedt een ruime keuze en vormen de instapmodellen van het prestigieuze horlogemerk. Je kan ze kiezen met automatische en quartzkalibers, en ze zijn steevast voorzien van een chronometer-certificaat. Het aanbod bestaat zowel uit dameshorloges als herenhorloges, beschikken over chronograaffunctie en zijn waterdicht. Ontdek Breitling nu bij Clem Vercammen.

Beschikkend over het unieke Caliber B01, viert de Breitling Chronomat de terugkeer van de mechanische chronograaf. Dit Breitling model staat voor innovatie en doelgerichtheid. Het is ontworpen voor wie houdt van een leven vol actie, maar ook stijl weet te waarderen. Kom snel deze Breitling horlogecollectie ontdekken bij Clem Vercammen en laat je verrassen door de vele kwaliteiten. Met Breitling mag je vertrouwen op jarenlang vakmanschap.

Als speciaal ontwikkelde piloten horloge doet de Breitling Chronoliner denken aan de klassieke pilotenhorloges van weleer. Grote duidelijke cijfers sieren de ring, de wijzerplaat is voorzien van goed afleesbare indexen. Naast een uren-, minuten- en secondewijzer is er ook een lange wijzer met een rode punt voor een tweede tijdzone. En doordat de ring ook draaibaar is, kan zelfs een derde tijdzone worden weergegeven. Het werkt heel accuraat en is nauwkeuriger dan het gemiddelde horloge. Deze Breitling collectie wordt getypeerd door een stoere stijl, die zowel innovatief als duurzaam is. Verder wordt het getypeerd door een vrij grote omvang, krasvast glas en stervormige bezelrand voor een goede grip. Kom snel alle Breitling modellen ontdekken bij Clem Vercammen, wij bieden steeds de nieuwste collecties.

Zoals de naam van deze collectie al doet vermoeden, is de collectie Breitling Emmergency perfect voor wie risicovolle acties onderneemt. Het horloge is gemaakt uit titanium en voorzien van twee frequenties, waarvan één voor de plaatsbepaling en één voor het verzenden van noodoproepen. Zodra de veiligheidspin uit de Breitling Professional Emergency wordt getrokken, zendt het een noodsignaal-frequentie uit waardoor reddingswerkers snel tot lokaliseren kunnen overgaan. Jouw levensredder in tijden van nood. De nieuwste Breitling modellen vind je zo bij Clem Vercammen.

Wie houdt van een professionele uitstraling maar ook van een sportieve levensstijl, kan kiezen voor de Breitling Endurane Pro collectie. Met deze horloge kan je echt alle uitdagingen aan, maar kom je ook steevast trendy en tegelijk stijlvol voor de dag. Na jarenlange investeringen in het leveren van topkwaliteit, geniet het topmerk Breitling intussen internationale bekendheid en roem. Elk seizoen zijn er terug verrassende nieuwe ontwerpen en technieken waar Breitling weet mee uit te pakken. Mis ze niet bij Clem Vercammen, online of in de winkel.

TAG Heuer kent haar oprichting door Edouard Heuer. Tag Heuer horloges zijn echte klassiekers met een tijdloos design. Haar succes dankt het merk aan haar stijlvolle en hoogwaardige werken. Het luxueuze Zwitserse horlogemerk valt niet alleen op door haar hoge kwaliteit, ronduit mooie design en talrijke collecties, maar ook door haar krachtige uitstraling. Het merk staat dan ook gekend voor het ontwikkelen van de beste sporthorloges die je maar kan vinden. De sportieve horloges van Tag Heuer zijn veelal uitgerust met een chronograaf. Het is de combinatie van fashion en function die ervoor zorgt dat het merk wereldwijd geliefd is.

Het high end horlogemerk heeft doorheen de jaren diverse bijzondere collecties uitgebracht die stuk voor stuk jarenlang succes kenden. Met hun stoere en toch ook elegante look, worden ze niet alleen prima gedragen tijdens sportieve prestaties, maar passen ze even goed bij pakweg een maatpak. Daarnaast blijft het merk steeds investeren in het toepassen van innoverende technieken en materialen. Gecombineerd met een grote betrouwbaarheid en hoge functionaliteit, zijn TAG Heuer horloges echte klassiekers die jaar na jaar goed blijven scoren. Neem snel een kijkje naar het prachtige assortiment TAG Heuer horloges bij Clem Vercammen, in onze winkel of online

Waar Neil Armstrong de eerste man was op de maan, werd Omega het eerste horloge op de maan. Het kwalitatieve en luxueuze Zwitserse horlogemerk Omega werd door NASA uitgekozen als hét eerste horloge voor ruimteverkenningen op de maan. Maar om te kunnen overleven, dient een horloge hoogkwalitatief ontworpen te zijn. Hierbij werd een lijst opgesteld met alle specificaties waaraan dergelijk horloge diende te voldoen. Het horloge Omega Speedmaster wist namelijk alle strenge testen van de NASA te doorstaan. En zo werd Omega het eerste horloge dat op de maan gedragen werd. Er werd een bijzondere behuizing ontwikkeld die bestand was tegen extreme temperatuurverschillen. De wijzerplaat werd voorzien van de nodige bescherming tegen zonnestraling. Bovendien kreeg het horloge een bijzonder belangrijke functie. Zo speelde het Omega horloge een belangrijke rol bij de timing bij de Apollo 13 om de astronauten tijdig terug aan land te krijgen. Ook vandaag blijft de Omega Speedmaster nog steeds een van de meest populaire horlogemodellen in de geschiedenis. Met haar uitzonderlijke prestaties, staat Omega zoveel jaren later nog steeds bekend als icoon. De mooiste Omega horloges vind je bij Clem Vercammen, online of in de winkel

Longines staat voor jaren van traditie, elegantie en prestatie en is het oudste geregistreerde horlogemerk wereldwijd. Longines horloges zijn gewoonweg de top op gebied van prijs en kwaliteit. Het luxueuze Zwitserse horlogemerk is een merk met een rijke geschiedenis. Het brengt horloges uit met drie wijzers, alsook hoogkwalitatieve chronografen. Longine brengt topkwaliteit op elk gebied. Jaarlijks brengt het merk verschillende collecties uit die het tot echte klassiekers hebben weten te schoppen.

Met haar unieke eigenschappen waar het luxe merk mee uitpakt, weet het heel wat bekenden achter zich te scharen. Verder wist Longines reeds meerdere precisierecords te breken. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat het heel geliefd werd onder piloten. Daarnaast wordt het merk reed jarenlang veelvuldig ingezet bij expedities. Doordat het merk steeds verder blijft investeren in innovaties en vernieuwende technieken, blijft het dé nummer één bij veel avonturiers. Intussen is Longines uitgegroeid tot een absolute topper binnen haar segment en dat wereldwijd. De nieuwste Longines horloges koop je bij Clem Vercammen, online of in de winkel

 

Word jij de ster van de avond? Kies dan voor de Breitling Galactic collectie. Breitling staat voor kwaliteit, innovatie en luxe, en dat is bij deze collectie dan ook helemaal wat je mag verwachten. Deze hoogwaardige collectie richt zich tot wie houdt van unieke en luxueuze designs, en garandeert een magisch gevoel. Met dit horloge is een schitterende uitstraling gegarandeerd. Kom snel onze bijzondere Breitling collecties ontdekken en reken op het deskundige advies van Clem Vercammen.

Voor een ode aan de eerste Zwitserse duikhorloges kies je voor de Bretiling Héritage. De Superocean Héritage is een sportief en klassiek duikhorloge. Deze collectie is uiteraard waterdicht, voorzien van chronograaf met manufactuurkaliber B01 en gebruikt verschillende kleuren voor de lunettes en wijzerplaten. Het horloge bestaat reeds sinds 1957, waarbij het zich destijds tot de professionele duikers richtte, maar intussen is het ook bij de vrijetijds duikers heel geliefd. Met haar tijdloze look blijft dit horloge het altijd goed doen. Daarnaast is het zoals het bij een duikhorloge hoort, uitgerust met een geschroefde kroon en een eenzijdig draaibare lunette. Je ontdekt het allemaal bij Clem Vercammen, officieel erkend Breitling verdeler en partner, beschikkend over een eigen Breitling atelier.

De collectie van Breitling Montbrillant past altijd en sluit aan bij het Navitimer model, ook merkbaar aan de schuine streep in het design. Toch zijn er ook enkele verschillen, zo zijn Montrbillant horloges iets kleiner, hebben een andere vorm en zwaardwijzers. De Montbrillant van Breitling is uitgerust met enkele indrukwekkende snufjes zoals een eeuwigdurende kalender, maanfaseweergave of flyback-functie. De serie biedt een breed scala aan chronografen. Neem een kijkje naar de Breitling modellen beschikbaar bij Clem Vercammen.

Het model Breitling Navitimer werd ontwikkeld als handig instrument voor piloten en is een van de meest geliefde mechanische chronografen. Deze horloge wordt getypeerd door een heel klassieke stijl maar is toch ook heel geliefd bij de jongere generatie. Ook bij deze collectie mag je van Breitling niets dan klasse en grote precisie verwachten. Ontdek snel dit internationaal geliefde model bij Clem Vercammen en haal er jouw favoriet uit.

Een collectie volledig in hedendaagse elegantie, dat is de Breitling Premier. Verder mag je de gekende Zwitserse kwaliteit verwachten die uitstekende prestaties zal verwezenlijken. Deze designhorloges worden gekenmerkt door het gebruik van luxe materialen. Ze weerspiegelen het gesofisticeerde karakter en pure vakmanschap waar Breitling voor gekend is. Ga ook stijlvol door het leven met jouw favoriete Breitling horloge om de pols. Kom snel een kijkje nemen bij Clem Vercammen, zowel online in onze webshop als in onze zaak.

Het Zwitserse horlogemerk staat er voor gekend kwalitatieve professionele producten te vervaardigen. De Breitling Professional past hier dan ook helemaal in. Een horloge uit deze serie oogt heel functioneel en is uitgerust met diverse functies voor de avonturier. Of neem snel ook een kijkje naar onze overige Breitling modellen. Clem Vercammen biedt steeds de nieuwste collecties aan.

Wie op zoek is naar een fantastische duikhorloge, kan zijn gading vinden binnen de Breitling Superocean collecties. Tijdloze esthetiek wordt gecombineerd met de allernieuwste technologieën. Deze horloges hebben een robuuste stalen kast en een grote waterdichtheid. Ze zijn geschikt om te gebruiken in elk type water en weten te beantwoorden aan alle noden van een goede duikersuitrusting. Met de Superocean van Breitling kies je voor een kwalitatieve duikhorloge van een topmerk. Bij Clem Vercammen vind je vast een exemplaar dat helemaal bij jou past.

Met een klassiek design en ronde kasten, panda dials en betrouwbare opwindkalibers is de Breitling Toptime collectie een geliefde serie geworden, ook bij verzamelaars. Maar door het jonge en elegante design, viel het ook al snel in de smaak bij dames. Welke Breitling horloge is jouw favoriet? Als erkende Breitling verdeler, biedt Clem Vercammen een mooi aanbod Breitling horloges. Met ook een eigen Breitling Atelier kan je er ook terecht voor onderhoud en herstellingen. Breng ons alvast een bezoekje online of in onze zaak.

Tot de klassieke modelreeks van het Zwitserse horlogemerk Breitling horen ook de Transocean series. Deze worden getypeerd door een retrodesign. Daarnaast zijn ze uitgerust met chronograaf, wereldtijdfunctie, alsook manufactuurkaliber met COSC-certificaat. Deze Breitling chronografen hebben zelfs een rol gespeeld in de geschiedenis van de ruimtevaart. Het werd namelijk de eerste polschronograaf in de ruimte aan de pols van een astronaut. Ook helemaal in de ban van Breitling? Kom snel de collecties ontdekken bij Clem Vercammen, in onze zaak of online in onze webshop.

Het gerenommeerde Zwitserse horlogemerk Omega bracht reeds meerdere kwalitatieve collecties uit waarvan sommige uitgroeiden tot echte klassiekers. Zo is er de Omega Constellation die voorzien is van klauwtjes aan de zijkanten van de horloge. En uiteraard de Omega Seamaster die onlosmakelijk verbonden is met de heldhaftige en tegelijk charmante James Bond. Alsook de Omega Speedmaster dat voorgoed het eerste polshorloge op de maan werd. Maar ook de Omega De Ville collectie is er eentje die blijft in het oog springen met een klassevolle uitstraling en pure vormen en kleuren. Kom de vele populaire Omega collecties ontdekken bij Clem Vercammen, zowel online in onze webshop als bij een bezoek aan onze zaak.

TAG Heuer heeft zich doorheen de jaren onlosmakelijk verbonden met de autosport en Formule 1 rijden. Zo heeft TAG Heuer reeds meerdere modellen en collecties gebracht die geïnspireerd werden op de racerij. Ook beschikkend over diverse uitzonderlijke kwaliteiten die nodig zijn voor een autosporthorloge, heeft het hoogkwalitatieve Zwitserse horlogemerk zijn plaats verdiend. Sinds 2015 is het merk dan ook officieel partner van Red Bull Racing in de Formule 1. En laat dit nu net het winnende team van Max Verstappen zijn. Met zijn TAG Heuer horloge aan wist Max Verstappen in 2021 het wereldkampioenschap op zijn naam te schrijven. En zo zijn racepiloot Max Verstappen en TAG Heuer ook memorabel aan elkaar verbonden.

Het hoogkwalitatieve Zwitserse horlogemerk TAG Heuer heeft zijn naam te danken aan zijn ontwerper Edouard Heuer. Reeds in 1860 kent het populaire merk zijn ontstaan in zijn horlogeatelier. Nadien zet Jack Heuer de ontwikkelingen van dit bijzondere merk gestaag verder. En al snel legde hij zich hierbij toe op het ontwerpen van de perfecte horloges voor professionele autoracepiloten. Zo wist TAG Heuer te evolueren tot het absolute topmerk in de wereld van de autoraces.

Het Zwitserse TAG Heuer brengt steevast horlogecollecties die altijd tijdloos blijven. Het merk biedt keuze uit diverse collecties en blijft hierbij steeds verbluffen met een uitmuntende kwaliteit. Door tegelijk trouw te blijven aan zijn eigen stijl en ondertussen ook te blijven innoveren, wist TAG Heuer doorheen de jaren uit te groeien tot een sterk merk. Verschillende van zijn modellen zijn intussen uitgeroepen tot echte klassiekers. Kortom, een horlogemerk waar jij kan op rekenen. Kom snel jouw favoriet ontdekken in de collectie bij Clem Vercammen.

Wanneer je kiest voor een Omega horloge bij Clem Vercammen, weet je zeker dat je goed zit en je kan rekenen op een uitstekende service. Onze juwelierszaak beschikt dan ook over een eigen Omega service center. Zo heeft onze horlogemaker een intense opleiding genoten in de ateliers van Omega zelf. Dat zorgt ervoor dat wij steeds over de nodige kennis, kunde, technieken en materialen beschikken om uw Omega horloge te voorzien van het nodige onderhoud en eventuele herstellingen of gewenste aanpassingen. Zo bent u er zeker van dat u nog jarenlang plezier zal beleven aan uw Omega horloge

Zoals veel hoogkwalitatieve horlogemerken is Omega een Zwitsers horlogemerk. Waar het merk zijn eerste ontwikkelingen kende halfweg de 19de eeuw, wordt de merknaam voor het eerst gebruikt in 1894. Van bij zijn ontstaan, weet het merk te verbluffen met zijn innovatieve modellen. Zo gaat Omega doorheen de jaren ook verschillende belangrijke samenwerkingen aan.

Clem Vercammen biedt als officieel Omega verdeler steeds een ruim assortiment aan Omega horloges aan. Met in ons aanbod steeds de nieuwste modellen en een heel diverse collectie. Zo zijn we er zeker van dat iedereen wel wat leuks vindt. Met hun grote diversiteit zijn Omega horloges ook heel geschikt voor diverse gelegenheden en vind je er altijd wel eentje dat helemaal past. Kom dus ook snel een kijkje nemen in ons ruime aanbod Omega horloges met keuze aan Omega horloges voor heren, Omega horloges voor dames en Omega horloges voor kinderen.