Juweel Femme Adorée armband 18 karaat geelgoud 01A0125

Juweel Femme Adorée armband 18 karaat geelgoud 01A0125
Alt text
€ 870,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFemme Adorée
Referentie01A0125
JuweelArmband
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
Garantie2 Jaar

GEÏNSPIREERD DOOR DE NATUUR, ONTWIERPEN BOEGBEELDEN FABIAAN & GREGORY EEN PRACHTIGE COLLECTIE DIE DE HEDENDAAGSE TRENDS VERTAALT NAAR ELEGANTE JUWELEN.

Dit Femme Adorée juweel is een armband met de referentie 01A0125 en is vervaardigd uit 18 karaat geelgoud. De armband is afgewerkt met een blauwe kleursteen. De armband heeft een verstelbare lengte tussen 16.5 tot 18.5 cm.

Femme Adorée juwelen worden geleverd in een Femme Adorée verpakking.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

U bent ook steeds welkom in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg.

Meer over Femme Adorée

Femme Adorée juwelen, 18 karaat goud

Firma Elan lanceert dit jaar het gloednieuwe, Italiaanse juwelenwerk ‘Femme Adorée’. Geïnspireerd door de natuur, ontwierpen boegbeelden Fabiaan & Gregory een prachtige collectie die de hedendaagse trends vertaalt naar elegante juwelen. De perfecties en imperfecties van het natuurlandschap vormen de basis van deze jonge collectie waarin mat goud, blinkend goud en diamant prachtig gecombineerd worden.

Bekijk alle juwelen van Femme Adorée