Lotus online kopen bij Clem Vercammen

Ontstaan in 1980, blijft Lotus nog altijd bekend om zijn horloges met de modernste designs. Lotus kiezen, is kiezen voor een urban en trendy stijl in een uurwerk dat uniek is en zich mede onderscheid door kwalitetisvolle materialen en innovatieve technologieën.

Horloge merk Lotus biedt u een mooie collectie horloges voor dames en heren waarvan de nieuwste collectie horloge merken te bekijken is bij Clem Vercammen. Ze zijn verkrijgbaar in quartz, met of zonder een chronograaf. De dames kunnen kiezen uit verschillende kleuren; staal, pleetgoud of rosé pleetgoud, al dan niet gezet met zirconium in de kast. 

Juwelier Clem Vercammen is een officiële Lotus dealer, Lotus horloges kunnen online aangekocht worden maar ook in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg beschikken we over een zéér grote Lotus collectie.

Heeft u verder vragen over de Lotus collectie of andere kwalitatieve horloge merken, bent u opzoek naar een speciaal Lotus horloge of andere designvolle horloge merken, neem dan snel even contact.