Juweel ANIA HAIE - GLOW GETTER - GLOW DROP ARMBAND B018-01G

  • Glow getter
Juweel ANIA HAIE - GLOW GETTER - GLOW DROP ARMBAND B018-01G
Alt text
€ 59,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkAnia Haie
ReferentieB018-01G
JuweelArmband
Materiaal & kleurZilver 925
EdelstenenZirconium

Ania Haie is een Brits juwelenmerk gevestigd in Londen en zo dichtbij de nieuwste fashion trends. Deze juwelen collectie is uw bestemming voor de nieuwste fashion-forward-sieraden die uw dagelijkse stijl met gemak zullen aanvullen. Alle Ania Haie juwelen zijn zilveren juwelen met eventueel een laagje 14K goud.

Ania Haie juweel B018-01G is een armband vervaardigd uit zilver 925 belegd met 14K geelgoud. Deze armband met rechthoekige steentjes als bedeltjes heeft een lengte van 16,5cm met 2cm extra speling. U kan ook uitkijken naar een bijpassend juweeltje.

Indien de lengte van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Ania Haie

Ania Haie is een Brits juwelenmerk gevestigd in Londen en zo dichtbij de nieuwste fashion trends. Deze juwelen collectie is uw bestemming voor de nieuwste fashion-forward-sieraden die uw dagelijkse stijl met gemak zullen aanvullen.
Dit merk biedt een prachtige collectie sterling zilveren kettingen, chokers, armbanden, ringen, manchetten en oorbellen die perfect zijn ontworpen om op verschillende manieren te worden gestapeld, gelaagd en gedragen. Hoewel deze stukken geweldig zijn voor gelaagdheid en mix & match, zien ze er ook apart geweldig uit.
Elk juweel is toegankelijk, trendy en altijd moeiteloos chic.

Bekijk alle juwelen van Ania Haie