Juweel Bigli - Mini Sweety - Oorbel 20O55Rbrdbr

  • Mini Sweety
Leveringsperiode: 4 à 5 weken
JuweelOorbel
Materiaal & kleurRoségoud 18k
EdelstenenBriljant
Referentie20O55Rbrdbr

Bigli's bekendste collectie Mini Sweety biedt juwelen met prachtige cabochon geslepen stenen. De Mini Sweety collectie wordt aangeboden in verschillende kleuren goud 18k, en er zijn kleurstenen in meer dan 49 kleuren in verschillende groottes en vormen.

Zo kunnen de oorbellen uit de Mini Sweety collectie gekozen worden in de verschillende goudkleuren, geel, rosé of wit goud. Wat u ook kiest, het resultaat zal altijd dierbaar en weergaloos zijn.

Deze oorbellen 20O55Rbrdbr zijn vervaardigd uit 18K rose goud en gezet met bruine briljanten op zwart rhodium.

Deze collectie is te verkrijgen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg. Heeft u interesse of verdere vragen naar prijs en beschikbaarheid, neem gerust contact op met onze zaak.

 

Meer over Bigli

Bigli is een Belgisch juwelen merk dat 20 jaar bestaat. Sinds 1998, hebben Laurence Arens en Thierry Spitaels met hun nauwe samenwerking zich kunnen perfectioneren van hun nobele visie van juwelen. Het duo deelt zowel hun leven en hun bron van inspiratie. Dit is zonder twijfel één van de geheimen van het succes van hun juwelen merk. "Ons doel is het creëren van de stukken die de tand van mode en tijd doorstaan". Dus zelfs na vele jaren, zullen vrouwen die houden van het merk Bigli nog steeds kunnen genieten van hun juwelen setje met een ring, hanger of oorbellen. Toevoegen, mengen, matching: alles gaat. Vandaag en morgen.

Bigli onderscheidt zich niet alleen door de unieke techniek van kleuren superpositie, maar ook door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk. Juwelen uit de Bigli collectie zijn vervaardigd uit geel, wit of rosé goud 18 karaat. Deze juwelen kunnen eventueel gezet zijn met briljanten en een groot gamma kleurstenen.

Shine on, with BIGLI!

Bekijk hier even de catalogus.

Bekijk alle juwelen van Bigli