Horloge DIESEL GRIFFED DZ4529

  • GRIFFED
€ 279,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkDiesel
ReferentieDZ4529
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesChronograaf - Quartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastBlack steel
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter48 mm
GlasMineraalglas
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Bij juwelier Clem Vercammen vind je de mooiste Diesel horloges, zoals dit Diesel Griffed horloge DZ4529 voor heren.

Het horloge heeft een quartz uurwerk. De wijzerplaat is zwart en is afgedekt met hard mineraalglas. De band is gemaakt van siliconen. Dit horloge bezorgt je jarenlang draagplezier!

Je koopt het Diesel veilig en eenvoudig in onze online shop. Wij zijn officieel dealer van Diesel horloges. Maar u kan eveneens onze fysieke winkel bezoeken, zodat u het horloge kan aanpassen.

Je ontvangt een garantie van 2 jaar op productiefout. Retourneren is gratis. Bekijk ook de complete collectie Diesel horloges in onze online shop.

Het Diesel horloge wordt geleverd met een originele geschenkverpakking verpakking.

Meer over Diesel

Sinds 1978 bezit Diesel een voorname plaats in de mode wereld. Diesel staat sinds het begin garant als een modemerk voor eigentijdse jongeren met een mening, een collectie die karakter uitstraalt. Het doel om telkens een nieuwe innoverende collectie te creëren wordt elke keer weer bewezen. Sinds enkele jaren is Diesel ook in de horloge wereld gestapt! En met succes!!

Elk Diesel horloge bezit zijn identiteit

Zoals de modeartikelen bezitten de Diesel horloges en juwelen dezelfde originele karakteristieken, wat zich telkens weer tot een succes vertaald. Diesel weet zijn horloges telkens zo te vernieuwen, dat elke jonge man of vrouw zich aangetrokken voelt en zijn keuze kan vinden in deze horloge collectie. Elk model bezit zijn identiteit, zodat elk Diesel horloge een originaliteit uitademt.

Bekijk alle horloges van Diesel