Horloge BREITLING ENDURANCE PRO 44 BLACK BLUE BREITLIGHT X82310D51B1S1

  • ENDURANCE 44
Horloge BREITLING ENDURANCE PRO 44 BLACK BLUE BREITLIGHT X82310D51B1S1
Horloge BREITLING ENDURANCE PRO 44 BLACK BLUE BREITLIGHT X82310D51B1S1
Horloge BREITLING ENDURANCE PRO 44 BLACK BLUE BREITLIGHT X82310D51B1S1
Horloge BREITLING ENDURANCE PRO 44 BLACK BLUE BREITLIGHT X82310D51B1S1
Horloge BREITLING ENDURANCE PRO 44 BLACK BLUE BREITLIGHT X82310D51B1S1
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 3.350,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling
CollectieEndurance Pro
ReferentieX82310D51B1S1
BinnenwerkQuartz
CaliberBreitling caliber 82
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesChronograaf - Datum
WijzerplaatZwart
HorlogekastBreitlight
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter40.50 mm
GlasSaffierglas
Kleur bandBlauw
Garantie2 Jaar

Het Breitling horloge Endurance PRO Breitlight 44 met de referentie X82310D51B1S1 is ontworpen om zowel een lichtgewicht horloge voor atleten te zijn als een casual, alledaagse sportchronograaf.

Het Breitling horloge combineert de Endurance Pro perfect hoge precisie en innovatieve technologie met een levendig en kleurrijk ontwerp. Het is het ultieme sportieve vrijetijdshorloge.

De Breitling E,ndurance Pro is ontworpen voor mannen en vrouwen van wie het actieve leven een professionele mentaliteit combineert met een sportieve levensstijl. De Endurance Pro is geschikt voor de uitdagingen van een rigoureuze training, maar modieus genoeg voor dagelijks gebruik.

Deze Endurance Pro heeft een ultralichte Breitlight®-behuizing, een robuust materiaal dat 3,3 keer lichter is dan titanium en 5,8 keer lichter dan roestvrij staal. Breitlight® is niet-magnetisch, thermisch stabiel en hypoallergeen en is zeer goed bestand tegen krassen, tractie en corrosie. Het heeft ook een tintje dat warmer is dan metaal en een licht gestructureerd effect dat de originaliteit van het ontwerp accentueert. Exclusief voor Breitling, het is uiteraard 100% Swiss made.

De Endurance Pro wordt aangeboden met een zwarte wijzerplaat en blauwe accenten, alsook een blauwe rubber Diver Pro III band. De Endurance Pro wordt aangedreven door Breitling's Calibre 82, een COSC-gecertificeerde SuperQuartz ™ -chronograaf die uitzonderlijke precisie levert.

Het horloge wordt voorzien van een originele Breitling box, explicatie documenten en een garantie van 2 jaar.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge of wenst u meer informatie ivm de collectie van Breitling, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling