Horloge Tag Heuer Formula 1 CAH1213.BA0863 Lady '304-TWDH'

  • Formula 1
€ 1.295,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
HorlogekastStaal
Kastdiameter41 mm
HorlogebandStaal - Keramiek
WijzerplaatWit
Waterdichtheid200 Meter
Garantie1 Jaar
BinnenwerkQuartz - Datum - Chronograaf
Kleur bandWit
ReferentieCAH1213.BA0863

Dit dames TAG Heuer Formula 1 horloge met de referentie CAH1213.BA0863 beschikt over een witte wijzerplaat met briljanten in combinatie met duidelijke indexen en een datum op 4 uur. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat. De 41 mm stalen kast is gezet met briljanten en wordt gepresenteerd op een stalen armband met wit keramiek.

  • Het horloge is aanwezig in onze zaak. U kan steeds vrijblijvend langskomen.
  • Aankoopdatum: +- 2014
  • Geen doos of documenten aanwezig.
  • Het horloge beschikt over een schitterende conditie.

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge en de collectie van TAG Heuer, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak. We zullen u graag te woord staan.

Onze referentie: 39261/304

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwirtsers horloge merk TAG Heuer die start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het crusiaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer