Horloge Breitling Chrono Superocean A13340 '244-TWDH'

  • Chrono Superocean
Uitverkocht
MerkBreitling
CollectieSuperocean
ReferentieA13340
ComplicatiesAutomatisch - Chronograaf - Datum - Day-Date
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid500 Meter
Kastdiameter42 mm
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig

Dit Breitling Chrono Superocean horloge met de referentie A13340 is een automatische chronograaf en tweedehands te koop. Het horloge is vervaardigd uit staal en bezit een zwarte wijzerplaat. Aan het horloge is een staal band geplaatst met een verstelbare vouwsluiting.

  • Het horloge is ter controle aanwezig in onze zaak. U kan steeds vrijblijvend langskomen.
  • Aankoopdatum: 20/05/2012
  • Alle documenten en de Breitling box zijn aanwezig.
  • Het horloge beschikt over een schitterende conditie.

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge of wenst u meer informatie ivm de collectie van Breitling, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak. We zullen u graag te woord staan.

Onze referentie: 34490/244

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling