Horloge TAG Heuer Carrera Mikrograph Avant-Garde CAR5A50.FC6319 '218-TWDH'

  • Carrera Mikrograph
Uitverkocht
HorlogekastRoségoud 18k - Titanium
Kastdiameter45 mm
HorlogebandLeder
WijzerplaatZwart
Waterdichtheid100 Meter
BinnenwerkAutomatisch - Chronograaf - Datum - Power Reserve
Kleur bandZwart
ReferentieCAR5A50.FC6319

Het heren TAG Heuer Carrera Mikrograph Avant-Garde 1/100th second met de referentie CAR5A50.FC6319 is een automatisch TAG Heuer horloge met datum. Deze TAG Heuer met bijzondere precisie heeft een kastdiameter van 45 mm vervaardigd uit zwart titanium en rosé goud 18K. De zwarte wijzerplaat met rosé gouden 18K afwerking wordt beschermd door een saffier glas. Dit mooie horloge met zwart alligator leder band is aangekocht in januari 2019 en geniet zo nog van garantie.

  • Het horloge is aanwezig in onze zaak. 
  • Aankoopdatum: 09/01/2019
  • Alle documenten en de TAG Heuer box zijn aanwezig.
  • Het horloge beschikt over een schitterende nieuwe conditie, het horloge is ongedragen.
TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak.

Onze referentie: 32126/218

Meer over Tag Heuer

'Time never stops, why should we?'

Jack Heuer

Edouard Heuer is de pionier van de geschiedenis van het Zwirtsers horloge merk TAG Heuer die start in 1860. Hij opent een eerste horlogeatelier in Saint Imier. In 1887 wordt het oscilating pinoin uitgevonden, wat tot op vandaag het crusiaal onderdeel is van de chronograaf. 

Verder in de tijd worden meer mijlpalen gerealiseerd, zoals daar zijn; ontwikkeling van de eerste 12u klok in het dashbord van een auto, de eerste 1/100 handchronograaf, het eerste Zwitsers horloge in de ruimte...

Jack Heuer zet deze rol als pionier verder. Hij realiseert in 1963 het eerste Carrera model, natuurlijk geïnspireerd door de auto races en ontwikkeld voor de professionele auto piloten. De volgende belangrijke stappen in de geschiedenis van TAG Heuer zijn het ontwikkelen van de Calibre 11, te vinden in het model Monaco, zoals Steve McQueen in 1971 tijdens de film Le Mans. Dichter in de tijd heeft TAG Heuer het eerste horloge ontwerpen dat aangedreven wordt met riemen, in het model Monaco V4, later wordt een prijs gewonnen op het prestigieuze Geneva Watchmaking Grand Prix met het horloge de Mikrogirder.  

Maar er is een nieuw tijdperk aangebroken. De SmartWatch heeft zijn intrede genomen. TAG Heuer heeft hiervoor het horloge ontwikkeld, samen met Intel en Samsung: the TAG Heuer Connected.

Dit zijn de families van horloge merk TAG Heuer:

We beschikken met onze zaak over een certified TAG Heuer herstelatelier. U kan steeds vrijblijvend het TAG Heuer horloge bezorgen voor een periodiek onderhoud, of voor een volledige revisie van het gangwerk.

Heeft u verder vragen over horloge merken, kan u steeds contact opnemen met onze zaak. Bekijk snel het aanbod kwalitatieve horloge merken en bijzondere horloge merken bij Clem Vercammen. 

Bekijk alle horloges van Tag Heuer