Horloge Polar H1 hartslagsensor

  • H1
€ 49,90

Polar Borstband M - XXL

Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkPolar hartslagmeter
CollectieBorstbanden - Sensor
ReferentiePolar hartslagsensor H1
Waterdichtheid30 Meter
Garantie2 Jaar

H1 HARTSLAGSENSOR

Een comfortabel gevoel is essentieel tijdens je training. Daarom heeft Polar de ultradunne H1 hartslagsensor ontworpen. Hij meet je hartslag en de Polar Pro-borstband past naadloos rond je lichaam, zo zou je vergeten dat je hem draagt en kan je volledig focussen op je training. De H1 omdoen is nog eenvoudiger dan je sportschoenen aantrekken!

Het zacht textiel voelt aan als kleding op de huid.

De connector is dun en gestroomlijnd

Nieuw verbeterd mechanisme om zelf de batterij te wisselen

De 5kHz gecodeerde transmissie is compatibel met de meeste Polar producten* en zorgt voor hartslagweergave op compatibele fitnesstoestellen. Kijk dus uit naar het Polar logo bij je volgende bezoek aan het fitnesscenter.

Geeft hartslaginformatie tijdens het zwemmen met producten die de 5kHz transmissie* ondersteunen.

* FT1, FT2, FT4, FT7, FT40, FT60, FT80, RCX5, RS400, RS300X, RS100, CS300, CS200cad, CS100

XS - S : 51 - 66 cm
M - XXL : 65 - 93 cm

Meer over Polar hartslagmeter

WIE ZIJN WIJ?

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Horloge merk Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Wij combineren onze deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat wij sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

We bieden voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Polar ontwikkelt sinds vandaag sporthorloges met GPS functies en optische hartslagmeting. De Polar Flow App is onwikkelt om al uw gegevens en activiteiten weer te geven en uw running programma op te stellen. Ondertussen heeft Polar ook een eerste Smartwatch uitgebracht, de Polar M600 Android Wear.

Ontdek de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk er het aanbod kwalitatieve horloge merken en andere horloge merken met bijzondere eigenschappen. 

Bekijk alle horloges van Polar hartslagmeter