Juweel ICE Jewellery Chain Bracelet Clay 020350

  • Jewellery
Juweel ICE Jewellery Chain Bracelet Clay 020350
Juweel ICE Jewellery Chain Bracelet Clay 020350
Juweel ICE Jewellery Chain Bracelet Clay 020350
Alt text
Alt text
Alt text
€ 49,00
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkIce-Watch
CollectieJewellery
Referentie020350
JuweelArmband
Garantie2 Jaar

Allemaal nieuw, allemaal mooi, het ICE jewellery-concept zorgt voor het plezier van het “matchen “! De kleuren van de topmodellen van Ice-Watch zijn nu verkrijgbaar in armbanden! Geef je over aan de XL-schakeltrend en adopteer het "Match your watch!"-concept. Lichtgewicht, flexibel en gemakkelijk te dragen met een goudkleurige medaille en slot zoals de goudkleurige wijzers en indexen van de wijzerplaten. We kunnen het solo of in duo dragen, toon op toon of monochroom.

Deze Ice Jewellery Chain armband 020350 heeft de kleur roze. De armband is vervaardigd uit kunststof met een geelgoudkleurig slot.
De armband heeft een lengte van 19cm.

Deze juwelen worden geleverd in een Ice Watch verpakking.

U kan het juweeltje eveneens aanpassen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-berg.
Heeft u verder vragen kan u steeds 
contact opnemen.

Meer over Ice-Watch

Ice-Watch, opgericht in 2006, is een Belgisch product, uitgevonden door Jean-Pierre Lutgen uit Bastenaken.

Met zijn flashy kleuren en siliconen bandjes werd Ice-Watch al snel hét hebbeding. Tot op vandaag is dit nog niet veranderd.

De collectie is uitgebreid naar ander materialen, kleuren en motieven om op de modemarkt in te spelen maar de hoofdgedachte is niet veranderd: modeaccessoires die uiterlijk luxeproducten zijn, verkopen tegen een toegankelijke prijs. Zo vormt horloge merk Ice Watch één van de populairste modieuze horloge merken bij Clem Vercammen

Neem een kijkje in de webshop of in de winkel en ontdek er de verschillende kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

 

 

Bekijk alle juwelen van Ice-Watch