Juweel PDPaola Juno Goldplated Ring AN01-655

  • JUNO
Juweel PDPaola Juno Goldplated Ring AN01-655
Juweel PDPaola Juno Goldplated Ring AN01-655
Alt text
Alt text
€ 125,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkPDPAOLA
ReferentieAN01-655
JuweelRing
Materiaal & kleurZilver 925
EdelstenenZirconium
Garantie2 Jaar

JUNO
Geïnspireerd door idyllische taferelen uit de natuur, herinnert deze collectie aan de tijd van goden en stervelingen, omgezet in een eigentijdse setting. Juno is een ode aan de vrouw en de natuur als creatieve kracht: vrouwelijkheid, elegantie en vitaliteit versmelten tot prachtige en unieke stukken.

Dit PDPAOLA juweel AN01-655 uit de Juno collectie is een ring vervaardigd uit zilver 925 met een 18 karaat geelgouden belegging. De ring is gezet met gekleurde zirkonium steentjes.

De juweeltjes uit de collectie van PDPAOLA worden geleverd met een geschenkverpakking.

Wenst u de PDPAOLA juweeltjes aan te passen bent u van harte welkom in onze juwelen winkel te Heist-op-den-Berg.

Meer over PDPAOLA

Beauty Lies in Details

Toegewijd aan kwaliteit

Inzet voor kwaliteit is een fundamentele pijler in elk PDPAOLA-juweel. Wij produceren onze collectie met 925 sterling zilver. Deze zilver collectie wordt afgewerkt met Rhodium voor een schitterende witte kleur, of met 18 karaats goud voor de gele afwerkingen. De zilver juweeltjes van PDPAOLA worden gezet met halfedelstenen en Zirconia steentjes. Naast het ondergaan van strenge kwaliteitscontroles en zorgvuldig geselecteerd te zijn, maken deze materialen elk stuk echt en uniek.

Onze ateliers bestaan uit een geweldig team van vakmensen die zich verenigen met avant-garde technologie, waardoor elk juweel een uitzonderlijke afwerking krijgt. De expertise van de met de hand afgewerkte details en de hoge precisie van de gereedschappen in onze faciliteiten stellen ons in staat om elk stuk met de hoogste eisen te creëren.

Jewelry for Women who Own their Glow

Laat je echte aard stralen. Het is zo simpel. Bij PDPAOLA draait alles om het maken van stukken waarmee je jezelf op je eigen authentieke manier kunt uiten.

In de geest van het merk ligt het avontuur van zelfontdekking, het vieren van wie je bent en wie je wilt worden. Bescheiden essentials met een twist, zodat je zelf durft te zijn en te stralen.

Elke collectie is de creatie van een nieuwe wereld voor de vrouw van vandaag die stijlbewust, onafhankelijk en onbeschaamd zichzelf is. We noemen het graag rebelse elegantie met de juiste hoeveelheid moeiteloos cool.

The Story

Geïnspireerd door een familie van sterke en veelzijdige vrouwen, hebben broers en zussen Paola en Humbert, PDPAOLA opgericht in 2014 vanuit hun verlangen om een juwelen merk te creëren dat resoneert met de moderne vrouw van vandaag en haar begeleidt in de vele rollen die ze in het leven op zich neemt.

Nadat ze hun respectieve carrières hadden opgegeven, maakten ze van hun passie voor design en sieraden een levenslang project, en het eren van vrouwen tot hun missie. Vandaag zijn we er trots op stukken te maken die een beetje vreugde en sprankeling brengen in het dagelijkse leven van vrouwen in meer dan 250 landen, en dat is nog steeds het geval. Het is een droom die uitkomt!

Bekijk alle juwelen van PDPAOLA