Juweel Orage Kids oorstekers Vlinder parelmoer paars K2083-K1989

  • Vlinder
Juweel Orage Kids oorstekers Vlinder parelmoer paars K2083-K1989
Alt text
Uitverkocht
MerkOrage Kids & Teenz
CollectieOrage Kids
ReferentieK2083-K1989
JuweelOorbellen
Materiaal & kleurZilver 925
Garantie2 Jaar

De Orage Kids collectie is een creatieve collectie van Orage speciaal voor meisjes en tieners. Leuke figuurtjes en zirkonium steentjes staan centraal in deze kinderjuwelen collectie vervaardigd uit zilver 925. 

Deze parelmoer paarse vlinder oorbellen zijn uit de Orage Kids collectie. Deze oorbellen met referentie K2083-K1989 zijn vervaardigd uit zilver 925.

Deze juwelen worden geleverd in een Orage Kids verpakking.

U kan het juweeltje eveneens aanpassen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-berg. Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Orage Kids & Teenz

Orage is een Belgisch merk met zilveren kwaliteitsjuwelen. Ook Miss België draagt Orage juwelen.

De kinder collectie van Orage Kids bevat leuke figuurtjes met felle kleuren. Dat maakt Orage Kids ideaal als cadeau voor communie, verjaardag,... Verras jouw kindje met een leuk juweel van Orage Kids

De juweeltjes zijn vervaardigd uit zilver 925 en ze zijn allen gerodieerd zodat de juweeltjes mooi wit blijven.

De juwelen collectie van Orage Teenz is op maat gemaakt voor onze jonge tieners. Al een beetje eigenwijs maar toch nog speelds en soms al tijdloos. De collectie van Orage Teenz is ook vervaardigd uit zilver 925, en is soms hgezet met schitternde Zirkonium steentjes.

Met de collectie Orage Kids en Orage Teenz schenk je jou oogappel een schitterend, waardevol, speels en stijlvol zilver juweeltje. 

Bekijk alle juwelen van Orage Kids & Teenz