Lederwaren secrid wallet MINIWALLET original emerald

  • Miniwallet
Lederwaren secrid wallet MINIWALLET original emerald
Lederwaren secrid wallet MINIWALLET original emerald
Lederwaren secrid wallet MINIWALLET original emerald
Alt text
Alt text
Alt text
€ 50,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkSecrid Wallet
CollectieMiniWallet
ReferentieM-EMERALD

Secrid Wallets zijn ontworpen om zo compact mogelijk te zijn, deze portefeuilles passen in elke zak. Door het gebruik van de aluminium Cardprotector zijn al uw betaalkaarten beschermd tegen buigen en breken, maar ook tegen contactloos en draadloze communicatie. De Secrid Cardprotector biedt snelle toegang tot uw kaarten, met één hand kan u ze tevoorschijn toveren. Naast betaalkaarten in de Cardprotector kan u in de Secrid Wallet ook enkele andere kaarten, biljetten, bonnetjes en visitekaartjes kwijt.

Deze Secrid Wallet uit de MiniWallet collectie heeft een Cyaan lederen buitenkant met reliëf. MiniWallets sluiten met een drukknop. In de Cardprotector is plaats voor 6 vlakke of 4 verdikte kaarten. Daarnaast heeft u in de MiniWallet nog extra plaats voor verschillende bankbiljetten en visitekaartjes. Afmeting: 68 x 102 x 21mm

Secrid Wallets hebben een fabrieksgarantie van 2 jaar. Indien u registreert op register.secrid.com, krijgt u een 3e jaar gratis garantie erbij en een echtheidscertificaat.

Heeft u later een probleem met uw Secrid Wallet of verdere vragen, kan u terecht in onze zaak.

Meer over Secrid Wallet

Secrid is een familiebedrijf, opgericht in 1997 door een Nederlands designerkoppel. Secrid producten zijn gemaakt in Nederland en zijn geassembleerd in sociale ondernemingen. Het gebruikte Europese leer is zorgvuldig gekozen en geproduceerd met de grootste zorg voor arbeidsnormen en het milieu.

Secrid wallets kunnen worden geregistreerd op secrid.com/register voor een derde jaar garantie
en een certificaat van echtheid. Onze portefeuilles zijn ontworpen om lang mee te gaan en zijn getest voor
een levensduur van minstens 100.000 bewerkingen.

De originele Cardprotector werd gelanceerd in 2009 en bekroond met een Red Dot Design Award. Deze Cardprotector beschermt kaarten tegen buigen en breken. Door het gebruik van aluminium beschermt deze ook tegen ongewenste draadloze communicatie (RFID-safe). Zo zitten al uw kaarten veilig in deze compacte Secrid Wallet.

 

Bekijk alle lederwaren van Secrid Wallet