Juweel Ring Bicolor Goud 18 karaat Briljant '5032-OTL'

€ 1.980,00€ 1.188,00
JuweelRing
Materiaal & kleurBicolor goud 18k
EdelstenenBriljant

Deze bicolor gouden ring is vervaardigd uit zowel geel- als witgoud 18 karaat. De ring is centraal gezet met een briljant, 0.30ct.
Het is een gloednieuwe ring met garantie, de maat bedraagt 55. Deze gouden ring is momenteel te koop aan een promotie prijs in onze online outlet store.

Wenst u de ring toch eerst te passen bent u steeds welkom in onze zaakTIPneem eerst even contact voordat u langskomt om zeker te zijn dat het juweel nog op voorraad is.

Desgevallend kan de maat van de ring aangepast worden naar uw wens in onze goud atelier. U kan rekening houden met een gemiddelde kostprijs van €65.

Heeft u verder vragen kan u contact nemen, we zullen u graag een antwoord verzenden.

Meer over Clem Vercammen

Een horloge dient niet alleen mooi maar ook kwalitatief te zijn. Bij Clem Vercammen vind je alle beste horloge merken, waaronder de vakkundige Breitling en Omega horloges. Of je nu een mechanische of een quartz horloge wenst, je vindt in ons aanbod vast je favoriete model.

Daarnaast bieden we ook een ruim aanbod aan ringen, en kan je ook bij ons terecht als je een trouwring of verlovingsring kopen wil.

Bij juwelier Clem Vercammen kan u terecht voor de aankoop van gouden en zilveren juwelen al dan niet gezet met edelstenen, kleurstenen of in combinaties met parels. 

Kijk eens rond op onze website, of breng een bezoekje aan onze physieke winkel in hartje Heist-op-den-Berg.

Bekijk alle juwelen van Clem Vercammen