Horloge Rado Florence R48915903

  • florence
Horloge Rado Florence R48915903
Horloge Rado Florence R48915903
Horloge Rado Florence R48915903
Horloge Rado Florence R48915903
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 1.650,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkRado
CollectieFlorence
ReferentieR48915903
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesDatum - Quartz
WijzerplaatGoud
HorlogekastStaal
Waterdichtheid50 Meter
Kastdiameter30 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandStaal
Kleur bandGeelgoudkleurig
Garantie2 Jaar

Duurzaam. Mooi. Een horloge voor het leven. Achter dit alles schuilt er een traditie van visionair onderzoek en geavanceerde technologische materialen. Alleen de beste materialen worden goedgekeurd voor gebruik in Rado horloges. Maar duurzaamheid is niet voldoende, schoonheid en comfort zijn ook belangrijke parameters. Daarom maakt Rado gebruik van high-tech keramiek, een materiaal dat voldoet aan de drie wensen van deze pionier het vlak.

Het Rado horloge uit de Florence collectie met de referentie R48915903 is een quartz met een parelmoer gouden wijzerplaat. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat. De 30 mm geelgoud kleurige roestvrij staal kast wordt gepresenteerd op een geelgoud kleurige staal armband. 

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een RADO Quartz gangwerk, en heeft een gemiddeld gangreserve van 2 jaar.

De RADO wordt geleverd met een originele RADO box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van RADO, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit RADO horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een RADO Service Center. We zullen uw RADO horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Rado

“If we can imagine it, we can make it.
And if we can make it, we will.”

Rado staat bekend als de absolute meester in materialen omdat het een revolutie teweeg heeft gebracht in de traditionele horlogewereld en erin is geslaagd zich te onderscheiden door high-tech keramiek, ultralichte high-tech keramiek, gekleurde high-tech keramiek en Ceramos in zijn collecties te introduceren.

Rado, die talrijke prestigieuze internationale designprijzen heeft gewonnen en is uitgegroeid tot een van de meest innovatieve horlogemakers ter wereld, is altijd een pionier en leider geweest in het zetten van de norm en het verleggen van de grenzen van innovatie.

http://www.Rado.com

Ontdek het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk snel de verschillende bijzondere horloge merken en kwalitatieve horloge merken in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Rado