Horloge Omega De Ville 18 karaat '61862-576-TWDH'

 • De Ville
Horloge Omega De Ville 18 karaat '61862-576-TWDH'
Horloge Omega De Ville 18 karaat '61862-576-TWDH'
Horloge Omega De Ville 18 karaat '61862-576-TWDH'
Horloge Omega De Ville 18 karaat '61862-576-TWDH'
Horloge Omega De Ville 18 karaat '61862-576-TWDH'
Horloge Omega De Ville 18 karaat '61862-576-TWDH'
Horloge Omega De Ville 18 karaat '61862-576-TWDH'
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
Alt text
€ 1.250,00

Geen - Een

Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkOmega
CollectieDe Ville
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatGoud
HorlogekastGoud 18 karaat
Kastdiameter27 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandZwart
EdelstenenBriljant
Garantie1 Jaar
Dit tweedehands Omega De Ville horloge heeft een 27mm 18 karaat geelgouden kast en een zwart lederen band. Het horloge heeft een goudkleurige wijzerplaat en de kast is gezet met briljanten.
 • Het horloge is ter controle aanwezig in onze zaak. U kan steeds vrijblijvend langskomen.
 • De documenten en de Omega box zijn niet aanwezig.
 • Het horloge beschikt over een goede conditie. De band is niet origineel en gebruikt.

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge of wenst u meer informatie ivm de collectie van Omega, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Omega horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Omega Service Center. We zullen uw Omega horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Onze referentie: 61862/576

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega is al 3 generaties lang partner in onze zaak. Louis Brandt heeft in het jaar 1848 de eerste zakhorloge assemblage fabriek opgestart in La Chaux-de-Fonds. De naam "Omega" wordt in het jaar 1894 gegeven bij de creatie van het 19''' mouvement. Dit beroemde calibre verkrijgt de naam "Omega". Enkele jaren later zal het hele horloge bedrijf omgevormd worden tot de merknaam Omega en kan de Omega horloge uitgroeien tot een begrip.

Vanaf deze periode volgen de ontwikkelingen en de innovaties bij de Omega horloges zich telkens op, maar ook belangrijke mondiale manifestaties vragen Omega als partner. Zo wordt het Zwitserse horlogemerk Omega time keeper van de Olympische spelen sinds 1932, reeds 27 keren op rij, het jaar wanneer ook het eerste waterdichte Omega horloge wordt ontworpen, de Marine. Uit deze ontwikkelingen wordt in 1948 de Seamaster geboren. In 1952 zal Omega horloges de eerste "chronometer" ontwikkelen in het model Constellation. Slechts tien jaar later wordt voor de Amerikaanse markt het model De Ville gelanceerd. Dit model draagt tot vandaag steeds de eerste nieuwe ontwikkelingen die men doorvoert in de gangwerken van het Omega horloge merk. Vanuit de passie van snelheid, chronometrie, en uiteindelijk ook de samenwerking met de ruimtevaart, ontwikkelt Omega het legendarische Speedmaster model, met vanaf 1969 de Original Moonwatch. Hierbij zijn alle 4 families geboren en worden ze verder in de toekomst uitgewerkt.

In het jaar 1999 wordt een nieuwe stap gezet in de innovatie van de Omega gangwerken: Co-Axial escapement wordt ontwikkeld dankzij de Engelsman Georges Daniels. Maar sinds 2007, 8 jaar na de eerste ontwikkelingen van de Co-Axial, volgen de innovaties zich zéér snel op. Op het ondertussen reeds legendarische gangwerk 8500 worden opeenvolgende toepassingen uitgevoerd; gebruik van de S1 14, silicon balance spring, 15,000 Gauss of het anti magnetisch maken van het gangwerk, en sinds 2015 de METAS chronometer certificatie met de strengste testresultaten nu gangbaar in de Zwitserse horloge industrie bij de verschillende horloge merken.

Omega is niet zomaar een horlogemerk, maar een industrieel innovator die steeds een stap verder zet om de markt telkens voor te zijn. De missie naar het ultiem gangwerk.

Dit zijn de Omega horloge families:

Heeft u verder vargen over verschillende modieuze horloge merken en ons aanbod kwalitatieve horloge merken, neem gerust contact op met onze zaak.

Bekijk alle horloges van Omega