Horloge Breitling Top Time Shelby Cobra A41315A71C1X2

  • Top Time

Info

Leveringsperiode: 7 à 14 dagen
MerkBreitling
CollectieTop Time
ReferentieA41315A71C1X2
BinnenwerkManuele opwinding
CaliberBreitling caliber 41
KwaliteitslabelC.O.S.C. gecertificeerde chronometer
ComplicatiesChronograaf - Manufacture - Manuele opwinding
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter40 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

Breitling's onconventionele chronograaf met een autotechnische twist. Een onderscheidende viering van design en vrijheid, de Breitling Top Time Classic Cars Squad is een eerbetoon aan klassieke sportwagens uit de jaren 60 met een trio racechronografen. Geïnspireerd door de Chevrolet Corvette, Ford Mustang en Shelby Cobra, zijn de uurwerken zelf een knipoog naar de originele Breitling Top Time-modellen uit de jaren 60, die werden ontworpen voor "jonge en actieve professionals". De modern-retro interpretaties van vandaag zijn misschien nog jeugdiger en vrijer. In het begin van de jaren zestig stelde de Le Mans-winnaar Carrol Shelby zich een auto voor die Brits chassisontwerp combineerde met Amerikaanse racetechniek. Hij creëerde de Shelby Cobra, een sportwagen die op ingenieuze wijze een klein, licht chassis koppelde aan een sterke, betrouwbare Amerikaanse big block-motor. Toen hij in 1962 werd geïntroduceerd, was de Cobra meteen een groot succes. De originele Shelby Cobra blijft tot op de dag van vandaag een razendsnelle en doordachte auto.

De Top Time Shelby Cobra A41315A71C1X2 heeft een roestvrijstalen kast van 40 mm met een bruine kalfsleren band met racethema, rode en lichtblauwe details op de blauwe wijzerplaat en het Shelby Cobra-logo op zowel de wijzerplaat als de achterkant van de kast. De Top Time Shelby Cobra wordt aangedreven door het Breitling Calibre 41, een COSC-gecertificeerde chronometer.

Het binnenwerk, de motor van het horloge, is het caliber Breitling 41 en heeft een gemiddeld gangreserve van 42 uren.

De Top Time wordt geleverd met een originele Breitling box, vergezeld met alle documenten en de elektronische garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Breitling, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Breitling Service Center.

Meer over Breitling

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:Avenger

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw Breitling horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling