Horloge CERTINA DS ACTION C032.451.11.047.00

  • DS ACTION
Horloge CERTINA DS ACTION C032.451.11.047.00
Horloge CERTINA DS ACTION C032.451.11.047.00
Alt text
Alt text
€ 620,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkCertina
CollectieDS Action
ReferentieC0324511104700
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesChronograaf - Datum - Quartz
WijzerplaatBlauw
HorlogekastStaal
Waterdichtheid300 Meter
Kastdiameter43 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandStaal
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Het DS Action horloge uit de Certina collectie heeft een waterdichtheid van 300 meter. De sportieve looks en het quartz Precidrive binnenwerk zorgen ervoor dat dit Certina horloge de beste partner zal zijn bij al je sportieve activiteiten. Het Certina horloge uit de collectie DS Action met de referentie C032.451.11.047.00 heeft een 43 mm staal kast en band. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke blauwe wijzerplaat met een datum aanduiding op 6uur.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een Certina Precidrive quartz gangwerk, en heeft een gemiddeld gangreserve van 2 jaar.

Het Certina horloge wordt geleverd met een originele Certina box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van Certina, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Certina horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Certina Service Center. We zullen uw Certina horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Certina

THE SPORT WATCH BRAND IS BORN

De gebroeders Adolf en Alfred Kurth starten in 1888 een horlogeproductie in de Zwitserse stad Grenchen. De broers starten met drie werknemers in een gebouw naast het ouderlijk huis. De volgende jaren wordt gestaag meer mensen in dienst genomen gezien het succes van het merk.

In het jaar 1906 kiezen de broers Kurth een naam voor het merk: "Grana", kort voor "Granacus", de Latijnse naam voor Grenchen.

Na de komst van zoon Erwin wordt een expansie van het horloge bedrijf gerealiseerd. Sinds de jaren 30 is de naam Certina in gebruik genomen. Een internationale naam wat betekend “Certus” uit het Latijn, of certitude, zekerheid. Gedeponeerd in 1939 en in gebruik tot vandaag.

Een belangrijke mijlpaal voor het horloge merk Certina is het jaar 1959 wanneer het DS Concept is geboren: een waterdicht horloge tot 200 meter en zéér schokvrij. Dat was voor die tijd baanbrekend.

Vandaag betekend het DS Concept:

  • Saffier glas
  • Joint rond de tige
  • Dubbele joint in de kroon
  • Speciale joint rond de kastdeksel
  • Versterkt kastdeksel

Dit zijn de belangrijkste families van het kwalitatieve horloge merk:

Onze zaak beschikt over een Certina herstelatelier. U kan het Certina horloge steeds bezorgen voor een periodiek onderhoud of voor een volledige revisie.

Heeft u verder vragen over de collectie van de Certina of andere van onze horloge merken, we beantwoorden uw vragen graag.

 Neem gerust een kijkje naar het ruime aanbod horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Certina