Horloge Polar Ignite 2 Champagne/Gold S-L

 • Ignite 2
Horloge Polar Ignite 2 Champagne/Gold S-L
Horloge Polar Ignite 2 Champagne/Gold S-L
Alt text
Alt text
€ 229,90
Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkPolar hartslagmeter
CollectieIgnite 2
ReferentieIGNITE 2 CHAMPAGNE/GOLD S-L
BinnenwerkSmartwatch
ComplicatiesAlarm - Datum - Hartslagmeter - Smartwatch - Timer
WijzerplaatSmart Notifications
HorlogekastKunststof
WaterdichtheidWaterproof
Kastdiameter43 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandKunststof
Kleur bandNude
Garantie2 Jaar

De Polar Ignite zet een geheel nieuwe standaard op de markt op het gebied van 24/7 begeleiding en slaapmeting. Het gaat niet enkel meer om de sportprestaties en het herstel van sportactiviteiten, maar het gaat bij dit product om de algehele gezondheid: in balans zijn en blijven in een wereld waar ons lichaam altijd “aan” staat. Compatibel met de OH1 Optische Hartslagmeter en de H10 borstband.

Deze polar Ignite 2 Champagne/Gold heeft een kunststof kast met een geelgouden kleur en een champagne kleurige siliconen armband.

SLAAP

Slaap is één van de belangrijkste elementen van herstel, zowel voor het lichaam als voor de geest. Veel van de herstelfuncties van het lichaam, zoals spiergroei en weefselherstel, vinden vooral tijdens de slaap plaats.
Slaap is ook belangrijk voor je herstel op het mentale vlak: de hoeveelheid en kwaliteit van de slaap hebben een grote invloed op het leervermogen, het geheugen en ook op je humeur en motivatie.

SLEEP PLUS STAGES - GEEN SLAAP, GEEN PRESTATIES

Sleep Plus Stages slaapregistratie toont de hoeveelheid slaap en de kwaliteit daarvan.
Tijdens je slaap doorloopt je lichaam verschillende slaapcycli die bestaan uit drie slaapfasen: lichte slaap, diepe slaap en REM-slaap. Sleep Plus Stages laat zien hoe lang je in elke slaapfase hebt doorgebracht en telt je slaapcycli.

NIGHTLY RECHARGE - BOUW JE DAG OP DE NACHT

Tijdens de nacht meet Polar Ignite volledig automatisch hoe je lichaam zich heeft hersteld van training en stress tijdens de dag.
Zo kun je in je dagelijkse leven optimale keuzes maken om je goed te blijven voelen en je trainingsdoelen te bereiken. Dit helpt je om het meeste uit je dag te halen, zelfs wanneer je reserves laag zijn. Dankzij Nightly Recharge weet je of je lichaam klaar is voor de volgende uitdaging.
Nightly Recharge is gebaseerd op je slaapherstel en het herstel van je autonoom zenuwstelsel (AZS).

FITSPARK - WORKOUT ZONDER BURNOUT

FitSpark biedt kant-en-klare workouts die zijn afgestemd op jouw herstel via de Nightly Recharge-status van de vorige nacht, jouw actuele fitheid en trainingsgeschiedenis.
FitSpark biedt je elke dag meerdere workout mogelijkheden. FitSpark zorgt voor variatie in je training met workouts voor cardio, kracht, core en mobiliteit. Tijdens de workout krijg je realtime begeleiding.

SERENE - ONTSPAN JE LICHAAM EN GEEST

Geleide ademhalingsoefening voor diepe ademhaling die je helpt je lichaam en geest te ontspannen voor een leven in balans.

FUNCTIES:

 • GEAVANCEERDE HARTSLAGMETING AAN DE POLS
 • INGEBOUWDE GPS
 • SMARTPHONEMELDINGEN
 • ZWEMGEGEVENS
 • 100+ SPORTPROFIELEN
 • TRAINING LOAD PRO IN POLAR FLOW
 • NIGHTLY RECHARGE™ HERSTELMETING TIJDENS DE NACHT
 • FITSPARK™ GEPERSONALISEERDE WORKOUTBEGELEIDING
 • SLEEP PLUS STAGES™ SLAAPREGISTRATIE
 • SERENE™ GELEIDE ADEMHALINGSOEFENING
 • RUNNING PROGRAM
 • RUNNING INDEX
 • TRAINING BENEFIT
 • FITNESS TEST
 • 24/7 ACTIVITEITSMETING
 • CONTINUE HARTSLAGMETING
 • SMART CALORIES

Meer over Polar hartslagmeter

WIE ZIJN WIJ?

Luisteren naar je lichaam is één ding, maar begrijpen wat het je vertelt is een ander verhaal. Horloge merk Polar helpt je in de huid van je training te kruipen. Wij combineren onze deskundigheid in sport, fysiologie en elektronica met een diepgaande kennis van de behoeften van onze klanten. Het is dan ook geen wonder dat wij sinds 1977 toonaangevend zijn in technische innovaties en hartslagmeting.

We bieden voor sporters van elk niveau een omvangrijke productenreeks mét noodzakelijke ondersteuning en advies. Zowel voor atleten die hun sportprestaties willen verbeteren als voor mensen die hun gezonheid willen verbeteren, revalideren of hun gewicht willen beheersen.

Ambitieuze en zeer getalenteerde professionals streven naar het beste product en doen dat vandaag nog net zo gedreven als 30 jaar geleden. Ons succes spreekt voor zich. Tegenwoordig heeft Polar wereldwijd 1200 medewerkers, 26 dochterondernemingen en een distributienetwerk dat meer dan 35.000 verkooppunten in meer dan 80 landen bevoorraadt. Dit is de kracht van Polar.

Polar ontwikkelt sinds vandaag sporthorloges met GPS functies en optische hartslagmeting. De Polar Flow App is onwikkelt om al uw gegevens en activiteiten weer te geven en uw running programma op te stellen. Ondertussen heeft Polar ook een eerste Smartwatch uitgebracht, de Polar M600 Android Wear.

Ontdek de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk er het aanbod kwalitatieve horloge merken en andere horloge merken met bijzondere eigenschappen. 

Bekijk alle horloges van Polar hartslagmeter