Horloge FOSSIL COLLIDER HYBRID SMARTWATCH HR FTW7008

  • COLLIDER HYBRID
Horloge FOSSIL COLLIDER HYBRID SMARTWATCH HR FTW7008
Alt text
€ 199,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkFossil
ReferentieFTW7008
BinnenwerkHybride Smartwatch
ComplicatiesHybrid smartwatch - Quartz
WijzerplaatBruin
HorlogekastBlack steel
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter42 mm
GlasMineraalglas
HorlogebandLeder
Kleur bandBruin
Garantie2 Jaar

Bij juwelier Clem Vercammen vind je de mooiste Fossil horloges, zoals dit Fossil Collider Hybrid Smartwatch FTW7008 voor heren. Het horloge heeft een analoog en digitaal hybrid smartwatch uurwerk. De wijzerplaat is bruin onder een mineraalglas. De band is gemaakt van bruin kalfsleder. Van dit horloge heb je jarenlang draagplezier!

De hele Fossil collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt u geleverd in een vintage Fossil watch tin. Deze kleurrijke dozen zijn net zoveel verpakking als accessoire.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden, zoals bv een nieuwe band voor het horloge.

Heeft u verdere vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Fossil

De Fossil Group werd opgericht in 1984. Het merk Fossil is gekend uit de kleding maar vooral ook als Fossil horloge merk. Het was de springplank voor alles wat het bedrijf heeft gerealiseerd over meer dan een kwart eeuw. Fossil is trots op zijn Amerikaanse vintage inspiratie die hun stijl typeert. Deze inspiratie is volledig terug te vinden in zijn creatieve Fossil horloge collecties, tot en met de vintage getekende inpak doosjes, uniek in zijn soort.

Fossil is onlangs gestart met een nieuw tijdperk; creatie van Fossil Q Wearables. Deze Fossil Smartwatch met een Android Wear besturing wordt een nieuwe mooie episode voor het merk. Tradition meets Technology, Klassiek horloge ontwerp ontmoet Smart technologie! Tijd lezen kan vanaf nu in harmony met ontvangen van berichten, telefoon en andere belangrijke meldingen, ondekken van je lichaamsinspanningen en veel meer, dit allemaal aan de pols!!

Bekijk snel de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen, in de webshop of in de winkel. Je vindt er kwalitatieve horloge merken en modische horloge merken

Bekijk alle horloges van Fossil