Horloge Breitling Tweedehands Rouleaux Bicolor Staal 18k 'TWDH'

  • 15 mm Rouleaux
€ 295,00

Geen - Een

Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBreitling Straps
CollectieSluiting -- Gesp -- Buckle
HorlogebandBicolor 18 karaat
Kleur bandZilverkleurig

Dit is een originele Breitling Rouleaux armband uit hoogwaardig staal en 18karaat geelgoud. Dit is een tweedehands armband in een zeer mooie staat. 

Deze band heeft een breedte van 15mm aan de kast. De maat is de afstand tussen de twee kastpoten van uw Zwitsers Breitling horloge.

  • De band is aanwezig in onze zaak. U kan steeds vrijblijvend langskomen.
  • De band beschikt over een schitterende conditie.

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u problemen met uw Breitling horloge, kan u steeds terecht in ons Breitling Service Center. Ons algemeen atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn.
Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Breitling Straps

Since 1884

“Je wordt niet zomaar officiële leverancier aan de luchtvaart bij toeval!”

Breitling is een specialist van technische horloges en heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van een chronograaf polshorloge. Het Zwitserse horloge merk Breitling is vooraanstaande partner van de luchtvaart omwille van de bouw van de stevige, betrouwbare en krachtige technische instrumenten. Breitling is leider in de complicatie van gecertificeerde chronograaf binnenwerken, en één van de zeldzame Zwitserse horloge merken die mechanische chronograaf uurwerken ontwikkelen en produceren in eigen ateliers. Alle horloges uit de brede collectie van Breitling zijn chronometer gecertificeerd (Contrôle Officiel Suisse des Chronomètres – COSC).

Breitling is één van de laatste overgebleven onafhankelijke Zwitserse horloge merken, met als thuisbasis Grenchen.

Het overzicht van de Breitling collectie:

U kan zelf uw Breitling horloge samenstellen met de hulp van "my Breitling made to measure". Deze watchtool is te vinden bij aanklikken van een model uit de collectie. 

Breitling atelier:

Onze zaak beschikt over een officieel Breitling herstel atelier. Ook uw horloge zullen we graag onderhouden volgens de regels van de kunst, met grote zorg en respect voor dit exclusief instrument. Vragen over onze Breitling atelier en de procedure, kan eveneens via het contactformulier of per email.

Welkom in onze zaak. Kom snel de verschillende horloge merken ontdekken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Breitling Straps