Horloge Rado Integral 153.0383.3 '342-TWDH'

  • Integral
Uitverkocht
MerkRado
CollectieIntegral
Referentie153.0383.3
ComplicatiesQuartz
WijzerplaatWit
WaterdichtheidSpatwaterdicht
HorlogebandPleetgoud bicolor
Kleur bandZilverkleurig

Het bicolor Rado Integral horloge met de referentie 153.0383.3 is een modern rechthoekige damesmodel uit de Rado collectie. Het binnenwerk is een Zwitsers quartz gangwerk met een gangreserve van 2 jaren. 

  • Het horloge is ter controle aanwezig in onze zaak. U kan steeds vrijbijlvend langskomen.
  • Het horloge verkeert in een uitstekende conditie.

TIP: U kan het horloge ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het horloge toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak.

Onze referentie: 43369/342

Meer over Rado

“If we can imagine it, we can make it.
And if we can make it, we will.”

Rado staat bekend als de absolute meester in materialen omdat het een revolutie teweeg heeft gebracht in de traditionele horlogewereld en erin is geslaagd zich te onderscheiden door high-tech keramiek, ultralichte high-tech keramiek, gekleurde high-tech keramiek en Ceramos in zijn collecties te introduceren.

Rado, die talrijke prestigieuze internationale designprijzen heeft gewonnen en is uitgegroeid tot een van de meest innovatieve horlogemakers ter wereld, is altijd een pionier en leider geweest in het zetten van de norm en het verleggen van de grenzen van innovatie.

http://www.Rado.com

Ontdek het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk snel de verschillende bijzondere horloge merken en kwalitatieve horloge merken in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Rado