Horloge Omega Seamaster AQUA TERRA 150M QUARTZ 38,5 MM 231.10.39.60.06.001

  • Seamaster
€ 2.300,00€ 1.725,00
Leveringsperiode: 2 à 3 dagen
HorlogekastStaal
Kastdiameter39 mm
HorlogebandStaal
WijzerplaatZwart
Waterdichtheid150 Meter
Garantie5 jaar
BinnenwerkQuartz - Datum
ReferentieO23110396006001

Dit klassieke maar robuuste Omega Seamaster Aqua Terra uurwerk 231.10.39.60.06.001 is een eerbetoon aan OMEGA's rijke maritieme erfgoed. Het herkenbare wijzerplaat ontwerp van de OMEGA Seamaster Aqua Terra 150M-collectie is een knipoog aan de houten dekken van luxe zeilboten.

Dit model heeft een zwarte/donker grijze wijzerplaat versierd met het Teak Concept-patroon en een datumvenster op de positie van 3 uur. Een krasbestendig saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat. De glasrand is gemonteerd op een 38,5 mm roestvrijstalen kast op een roestvrijstalen armband.

Dit uurwerk wordt aangedreven door OMEGA's kaliber 4564, een quartz precisie uurwerk.

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega is al 3 generaties lang partner in onze zaak. Louis Brandt heeft in het jaar 1848 de eerste zakhorloge assemblage fabriek opgestart in La Chaux-de-Fonds. De naam "Omega" wordt in het jaar 1894 gegeven bij de creatie van het 19''' mouvement. Dit beroemde calibre verkrijgt de naam "Omega". Enkele jaren later zal het hele horloge bedrijf omgevormd worden tot de merknaam Omega en kan de Omega horloge uitgroeien tot een begrip.

Vanaf deze periode volgen de ontwikkelingen en de innovaties bij de Omega horloges zich telkens op, maar ook belangrijke mondiale manifestaties vragen Omega als partner. Zo wordt het Zwitserse horlogemerk Omega time keeper van de Olympische spelen sinds 1932, reeds 27 keren op rij, het jaar wanneer ook het eerste waterdichte Omega horloge wordt ontworpen, de Marine. Uit deze ontwikkelingen wordt in 1948 de Seamaster geboren. In 1952 zal Omega horloges de eerste "chronometer" ontwikkelen in het model Constellation. Slechts tien jaar later wordt voor de Amerikaanse markt het model De Ville gelanceerd. Dit model draagt tot vandaag steeds de eerste nieuwe ontwikkelingen die men doorvoert in de gangwerken van het Omega horloge merk. Vanuit de passie van snelheid, chronometrie, en uiteindelijk ook de samenwerking met de ruimtevaart, ontwikkelt Omega het legendarische Speedmaster model, met vanaf 1969 de Original Moonwatch. Hierbij zijn alle 4 families geboren en worden ze verder in de toekomst uitgewerkt.

In het jaar 1999 wordt een nieuwe stap gezet in de innovatie van de Omega gangwerken: Co-Axial escapement wordt ontwikkeld dankzij de Engelsman Georges Daniels. Maar sinds 2007, 8 jaar na de eerste ontwikkelingen van de Co-Axial, volgen de innovaties zich zéér snel op. Op het ondertussen reeds legendarische gangwerk 8500 worden opeenvolgende toepassingen uitgevoerd; gebruik van de S1 14, silicon balance spring, 15,000 Gauss of het anti magnetisch maken van het gangwerk, en sinds 2015 de METAS chronometer certificatie met de strengste testresultaten nu gangbaar in de Zwitserse horloge industrie bij de verschillende horloge merken.

Omega is niet zomaar een horlogemerk, maar een industrieel innovator die steeds een stap verder zet om de markt telkens voor te zijn. De missie naar het ultiem gangwerk.

Dit zijn de Omega horloge families:

Heeft u verder vargen over verschillende modieuze horloge merken en ons aanbod kwalitatieve horloge merken, neem gerust contact op met onze zaak.

Bekijk alle horloges van Omega