Horloge Omega Speedmaster MOONWATCH PROFESSIONAL CHRONOGRAPH 42 MM Calibre 321 311.93.42.30.99.001

  • Calibre 321

Info

Leveringsperiode: 1 à 3 weken
HorlogekastPlatina
Kastdiameter42 mm
HorlogebandLeder
WijzerplaatZwart
Waterdichtheid50 Meter
Garantie5 jaar
BinnenwerkManuele opwinding - Chronograaf - Manufacture
Kleur bandZwart
Referentie311.93.42.30.99.001

De OMEGA Speedmaster is één van ' s werelds meest iconische uurwerken.

Deze legendarische chronograaf 311.93.42.30.99.001 heeft deel uitgemaakt van alle zes maan-missies, en bewijst zo de indrukwekkende pioniersgeest van het merk Omega. Gepresenteerd op een zwarte lederen band met een platina kast herbergt de iconische OMEGA de caliber 321, een motor die na 50 jaar (!) terug zijn intrede maakt met originele specificaties. De nieuwe eigenaars van het horloge kunnen het kaliber door de sapphire-kristal achterkant bewonderen. De 42mm horloge kast is vervaardigd uit een speciale platina legering met het gebruik van goud (Pt950Au20). Het ontwerp bevat ook een zwarte keramische glasrand met witte glazuur tachymeter schaal. Het meest opvallende is de zwart onyx wijzerplaat, die gebruik maakt van 18K wit goud voor de indexen, en de meeste wijzers. De vintage OMEGA-logo is ook in 18K wit goud. Het ontwerp is ingevuld door drie unieke subdials gevormd uit een maan meteoriet, dezelfde gebruikt voor de Speedmaster Apollo 11 50th Anniversary Limited Edition in de Moonshine Gold™.

In het hart van het horloge, de motor van het horloge is het caliber Omega 321 geplaatst, het bekende manueel op te winden gangwerk. 

De Omega Speedmaster OMoonwatch wordt geleverd met een originele en speciale Omega box, met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge, de collectie van Omega, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Omega horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een Omega Service Center. We zullen uw Omega horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Calibre: Omega 321

De beroemde handmatig op te winden chronograph uurwerk met kolom wiel mechanisme en een Breguet balans-veer en18K SednaTM goud PVD coating. Het kaliber die werd gedragen op de maan.

De 321 is nog steeds zeer gewild bij verzamelaars over de hele wereld. Als eerbetoon aan de blijvende populariteit, heeft OMEGA n uitvoerig onderzoek en de wederopbouw in een speciale workshop uitgevoerd. Nu, ruim 50 jaar na de laatste golf van de productie, de Caliber 321 is herboren, in lijn met de oorspronkelijke specificaties.

Power reserve: 55 uren

OP BESTELLING

Meer over Omega

Het Zwitserse horloge merk Omega is al 3 generaties lang partner in onze zaak. Louis Brandt heeft in het jaar 1848 de eerste zakhorloge assemblage fabriek opgestart in La Chaux-de-Fonds. De naam "Omega" wordt in het jaar 1894 gegeven bij de creatie van het 19''' mouvement. Dit beroemde calibre verkrijgt de naam "Omega". Enkele jaren later zal het hele horloge bedrijf omgevormd worden tot de merknaam Omega en kan de Omega horloge uitgroeien tot een begrip.

Vanaf deze periode volgen de ontwikkelingen en de innovaties bij de Omega horloges zich telkens op, maar ook belangrijke mondiale manifestaties vragen Omega als partner. Zo wordt het Zwitserse horlogemerk Omega time keeper van de Olympische spelen sinds 1932, reeds 27 keren op rij, het jaar wanneer ook het eerste waterdichte Omega horloge wordt ontworpen, de Marine. Uit deze ontwikkelingen wordt in 1948 de Seamaster geboren. In 1952 zal Omega horloges de eerste "chronometer" ontwikkelen in het model Constellation. Slechts tien jaar later wordt voor de Amerikaanse markt het model De Ville gelanceerd. Dit model draagt tot vandaag steeds de eerste nieuwe ontwikkelingen die men doorvoert in de gangwerken van het Omega horloge merk. Vanuit de passie van snelheid, chronometrie, en uiteindelijk ook de samenwerking met de ruimtevaart, ontwikkelt Omega het legendarische Speedmaster model, met vanaf 1969 de Original Moonwatch. Hierbij zijn alle 4 families geboren en worden ze verder in de toekomst uitgewerkt.

In het jaar 1999 wordt een nieuwe stap gezet in de innovatie van de Omega gangwerken: Co-Axial escapement wordt ontwikkeld dankzij de Engelsman Georges Daniels. Maar sinds 2007, 8 jaar na de eerste ontwikkelingen van de Co-Axial, volgen de innovaties zich zéér snel op. Op het ondertussen reeds legendarische gangwerk 8500 worden opeenvolgende toepassingen uitgevoerd; gebruik van de S1 14, silicon balance spring, 15,000 Gauss of het anti magnetisch maken van het gangwerk, en sinds 2015 de METAS chronometer certificatie met de strengste testresultaten nu gangbaar in de Zwitserse horloge industrie bij de verschillende horloge merken.

Omega is niet zomaar een horlogemerk, maar een industrieel innovator die steeds een stap verder zet om de markt telkens voor te zijn. De missie naar het ultiem gangwerk.

Dit zijn de Omega horloge families:

Heeft u verder vargen over verschillende modieuze horloge merken en ons aanbod kwalitatieve horloge merken, neem gerust contact op met onze zaak.

Bekijk alle horloges van Omega