Horloge Pontiac P10121 - Hydra

  • Hydra
Horloge Pontiac P10121 - Hydra
Horloge Pontiac P10121 - Hydra
Alt text
Alt text
Uitverkocht
MerkPontiac
ReferentieP10121
BinnenwerkQuartz
ComplicatiesDatum
WijzerplaatWit
HorlogekastPleetgoud geel
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter32 mm
GlasSaffierglas
HorlogebandPleetgoud
Kleur bandGoud
Garantie2 Jaar

Het Belgische merk Pontiac weet te innoveren met tijdloze horloges vervaardigd met een Zwitsers gangwerk en een saffier glas. Deze fijne horloge collectie voor mannen en vrouwen bestaat uit een klassiek doch eigentijds design.

Dit Pontiac horloge met de referentie P10121 is een model uit de Hydra collection. Het horloge is vervaardigd uit een 32 mm pleetgoud staal kast. De witte wijzerplaat wordt beschermd door een saffier glas. Deze Pontiac wordt voorgesteld op een pleetgoud stalen band.

De volledige Pontiac collectie beschikt over twee jaren fabrieksgarantie, en wordt u geleverd in een Pontiac verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Onze zaak beschikt over een horloge hersteldienst waardat alle horloge merken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden, zoals bv een nieuwe band voor het horloge.

Heeft u verder vragen over de Pontiac collectie, bent u opzoek naar een speciaal Pontiac horloge, neem snel even contact.

Meer over Pontiac

UNDER CONSTRUCTION - Binnenkort de volledige collectie online!

We zijn uitermate tevreden u terug de Pontiac collectie te kunnen aanbieden. Dit Belgische horlogemerk is aan een heroveringstocht sinds 2014, en wij maken er deel van uit. 

Deze fijne horloge collectie voor mannen en vrouwen bestaat uit een klassieke doch eigentijds design. Pontiac weet te innoveren met een tijdloos horloge vervaardigt met een Zwitsers gangwerk en een saffier glas.

De horloges worden geleverd met een originele Pontiac verpakking, en twee jaren garantie.

Juwelier Clem Vercammen is een officiële Pontiac dealer, Pontiac horloges kunnen online aangekocht worden maar ook in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg beschikken we over een zéér grote Pontiac collectie.

Heeft u verder vragen over de Pontiac collectie, bent u opzoek naar een speciaal Pontiac horloge, neem snel even contact.

Geschiedenis omtrent de Pontiac horloges

In 1931 lanceerde Ali Kinsbergen het horlogemerk PONTIAC. Het was het begin van een mooi avontuur. Destijds waren er nog niet veel kwaliteitshorloges. Betrouwbaarheid, nauwkeurigheid en een mooie vormgeving waren voorbehouden aan een elite. Het idee van de oprichters van PONTIAC was simpel: het beste op horlogegebied bereikbaar maken en prima kwaliteit bieden tegen een redelijke prijs. Dat is van het begin af aan het belangrijkste geweest.

Deze nieuwe visie op horloges bracht een ware revolutie teweeg en het succes liet niet op zich wachten. Voor een dergelijk horloge moest een symbolische, tijdloze naam worden bedacht. De inspiratie hiervoor werd gevonden in de cultuur van de indianen. De keuze viel op PONTIAC, de naam van een belangrijk opperhoofd, dat dankzij zijn kennis van de natuur de tijd kon aflezen aan de sterren. Deze verwijzing staat voor het verband tussen eeuwigheid en heelal.

In 1935 verraste PONTIAC met een uitdaging die de soliditeit van het horloge moest aantonen. Vanaf de Boerentoren in Antwerpen, het hoogste gebouw van België, gooide Ali Kinsbergen een PONTIAC-horloge naar beneden, voor het oog van tientallen journalisten en gerechtsdeurwaarders. Toen het 100 meter lager werd opgeraapt, was het intact en werkte het nog. De demonstratie deed destijds veel stof opwaaien. Het was een waar succes voor het merk.

Na de oorlog profileerde PONTIAC zich als het horloge voor sporters. PONTIAC bracht bijvoorbeeld horloges uit met een afbeelding van de Rode Duivels, het nationale voetbalelftal van België, en was aanwezig tijdens de Tour de France, de beroemde wielerwedstrijd.

In 2014 komt PONTIAC met een nieuwe collectie kwaliteitshorloges met een Belgisch ontwerp, een Zwitsers gangwerk en saffierglas. Ze worden met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en zijn voorzien van unieke details die typerend zijn voor het merk PONTIAC, dat klassieke modellen van hoge kwaliteit biedt. Alle PONTIAC-horloges zijn waterdicht. De fabrikant biedt een garantie van twee jaar (tenzij anders vermeld).


Bekijk alle horloges van Pontiac