Horloge TW Steel CE4001 '193-TWDH'

Uitverkocht
HorlogekastStaal
Kastdiameter44 mm
HorlogebandLeder
WijzerplaatGrijs
BinnenwerkChronograaf - Datum - Quartz
Kleur bandGrijs
ReferentieCE4001

Dit heren TW Steel horloge is tweedehands te koop. Dit horloge met chronograaf en datum heeft een staal kast met grijze wijzerplaat. Het horloge is weinig gedragen geweest, de enige slijtage is terug te vinden op de grijs croco lederen band.

  • Het horloge is niet aanwezig in onze zaak, maar u kan een afspraak maken  zodat u het horloge kan bekijken.
  • Aankoopdatum: 24/12/2014 (aangekocht in onze zaak)
  • De originele doos en garantiekaart zijn eveneens aanwezig.
  • Het horloge verkeert in een uitstekende conditie.

Heeft u verder vragen ivm de aankoop van dit horloge, kan u steeds contact  opnemen met onze zaak.

Onze referentie: 193

Meer over TW Steel

"De eerste TW Steel-horloges zagen in 2005 het licht en zetten de horlogewereld meteen op zijn kop. De stoere ontwerpen kwamen met stip op nummer één bij liefhebbers van kwalitatieve horloges met een grootse uitstraling. Dit was de start van een ongekend succesverhaal.

Elf jaar en meer dan 300 succesvolle ontwerpen later zijn de collecties nog steeds even creatief en inspirerend. Aan inspiratie schiet het Ton Cobelens nooit tekort. Zo was het ontwerp van een racemotorblok bijvoorbeeld de inspiratie voor de unieke kast van de Grandeur Tech-modellen.

Ton's vermogen om een statement te maken met elk horloge is nauwelijks in woorden te vatten. Hij heeft een onnavolgbaar talent om te doorzien hoe een ontwerp werkt en zonder overbodige poespas en met de juiste materialen een succes wordt.

De ontwerpen van Ton Cobelens veranderen met de tijd, maar alle nieuwe modellen hebbende het lef en grootsheid waar het merk groot mee is geworden."

Bekijk alle horloges van TW Steel