Horloge Bell&Ross BR01 Laughing Skull Limited Edition

  • Laughing Skull
Uitverkocht
MerkBell&Ross
CollectieLimited Edition
ReferentieBR01-SKULL-SK-ST
ComplicatiesManuele opwinding
WijzerplaatGrijs
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter46 mm
HorlogebandLeder
Kleur bandDonker bruin
Garantie2 Jaar

Bell&Ross ontwerp reeds jaren gelimiteerde modellen binnen zijn collecties. De Skulls van Bell&Ross maken deel uit van de gelimiteerde modellen. Ook deze Laughing Skull BR01 van Bell&Ross is een gelimiteerde uitgave waarvan slechts 500 stuks zijn vervaardigd.

Dit model bezit een staal kast van 46 mm, met 3D-ontwerp "Clou de Paris" rond de Skull in het midden van het horloge. De wijzers zijn bekleed met Superluminova. Het horloge is afgewerkt met een donkerbruin croco lederband.

Het binnenwerk, de motor van het horloge is het Bell&Ross in-huis caliber BR-CAL.206 en wordt manueel opgewonden. De onderkaak van de Skull beweegt gaat op en neer bij het opwinden van het horloge, waardoor deze lijk te lachen. Het binnenwerk komt op 12u door het ontwerp van de schedel, voor een extra bewegend effect.

De Bell&Ross Skull wordt geleverd met een originele Bell&Ross box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horlogede collectie van Bell&Ross, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit Breitling horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. 

Meer over Bell&Ross

Bell&Ross werd gelanceerd in 1992. De eerste horloges werden ontworpen door Belamich en Rosillo en gemaakt door een Duitse horlogemaker Sinn. Horloges zoals het model B is ontworpen naar de vorm van een cockpit instrument. De serie BR02 is geschikt voor het duiken professionals door middel van het gebruik van zeer leesbare wijzerplaten en een waterbestendigheid tot 1000 meter.
Het partnerschap met Sinn is beëindigd in 2002, en begon Bell & Ross zijn eigen onafhankelijke productie in haar faciliteiten La Chaux-de-Fonds, Zwitserland. De esthetische aantrekkingskracht van Bell & Ross wordt weerspiegeld in zijn vier ontwerpen, namelijk een optimale waterdichtheid, zeer nauwkeurige Zwitserse mechanische bewegingen, duidelijke visuele indicatoren, zoals die gevonden op vliegtuige instrument panelen, en speciale functies die zijn bedoeld voor specifieke toepassingen. Zo goed als de hele collectie van het kwalitatieve horloge merk zijn automatische horloges, uitgezonderd de quartz gangwerken in de fijnere BR S collectie.
 
De collecties van het horloge merk Bell&Ross horen tot de kwalitatieve horloge merken en zijn:
Ook voor een correcte na-verkoop kan u terecht in onze zaak. Zo beschikt onze zaak over een officieel Breitling - Omega - TAG Heuer - Longines - Rado ... service center
 
Neem gerust een kijkje naar de horloge merken van Clem Vercammen
 
 

Bekijk alle horloges van Bell&Ross