Horloge Rado Centrix R30928103

  • Centrix
€ 800,00

Geen - Een

Leveringsperiode: 1 à 3 weken
MerkRado
CollectieCentrix
ReferentieR30928103
ComplicatiesDatum - Quartz
WijzerplaatZilverkleur
HorlogekastStaal
Waterdichtheid30 Meter
Kastdiameter28 mm
Kleur bandZilverkleurig
Garantie2 Jaar

Duurzaam. Mooi. Een horloge voor het leven. Achter dit alles schuilt er een traditie van visionair onderzoek en geavanceerde technologische materialen. Alleen de beste materialen worden goedgekeurd voor gebruik in Rado horloges. Maar duurzaamheid is niet voldoende, schoonheid en comfort zijn ook belangrijke parameters. Daarom maakt Rado gebruik van high-tech keramiek, een materiaal dat voldoet aan de drie wensen van deze pionier het vlak.

Het dames Rado horloge uit de Centrix collectie met de referentie R30928103 is een quartz met een grijze wijzerplaat en duidelijke indexen. Een krasvrij saffierglas beschermt deze unieke wijzerplaat. De 28 mm roestvrij staal kast wordt gepresenteerd op een staal armband met een titanium slot.. 

Het binnenwerk, de motor van het horloge is een RADO Quartz gangwerk, en heeft een gemiddeld gangreserve van 2 jaar.

De RADO Centrix Collection wordt geleverd met een originele RADO box, vergezeld met alle documenten en de garantie kaart.

Wenst u meer informatie ivm het horloge de collectie van RADO, kan u steeds contact opnemen. We zullen u graag te woord staan.

Opmerking: ook dit RADO horloge heeft op periodieke momenten een onderhoud nodig om een goede prestatie van het technisch instrument te kunnen garanderen. Onze zaak beschikt over een RADO Service Center. We zullen uw RADO horloge graag onderhouden volgens de regels van de horloge kunst.

Meer over Rado

Rado is bekend als de absolute meester in materialen. Het merk bracht namelijk een omwenteling teweeg in de traditionele horlogewereld en wist zich te onderscheiden door het gebruik van Hightech keramiek in zijn collecties. Bekend voor zijn innovaties en beroemd dankzij verschillende internationale designtrofee ’s.

Rado heeft een vernieuwende aanpak en blijft voortdurend zijn grenzen verleggen om esthetische en duurzame uurwerken te ontwerpen.

Ontdek het aanbod horloge merken bij Clem Vercammen. Bekijk snel de verschillende bijzondere horloge merken en kwalitatieve horloge merken in de webshop of in de winkel. 

 

Bekijk alle horloges van Rado