Horloge Casio - Basic - AQ-180W-1BVES

  • Basic
€ 49,90

Geen - Een

Leveringsperiode: 7 à 10 dagen
MerkCasio
CollectieCasio Basic
ReferentieAQ-180W-1BVES
ComplicatiesAlarm - Annual Calendar - Chronograaf - Datum - Day-Date - Digitaal / analoog - Timer - Quartz
WijzerplaatZwart
HorlogekastStaal
Waterdichtheid100 Meter
Kastdiameter41 mm
HorlogebandKunststof
Kleur bandZwart
Garantie2 Jaar

Dit Casio horloge met referentie AQ-180W-1BVES maakt deel uit van de Casio Basic collectie. Het quartz aangedreven horloge heeft een kast uit een combinatie van zwart kunststof en staal. De armband is vervaardigd uit zwart kunststof. De wijzerplaat heeft een zwarte kleur.

Dit uurwerk beschikt over een digitale dag en datum aanduiding. De tijd kan in een 12 of 24 uur formaat weergegeven worden. Een alarm, stopwatch, snooze en timer functie zijn onderdeel van dit multifunctioneel horloge. Een ingebouwd geheugen slaagt tot 30 namen en telefoonnummers op.

Casio horloges genieten van twee jaar garantie. Het horloge wordt geleverd in een passende Casio verpakking.

Heeft u later een probleem met het horloge, kan u steeds terecht in ons horloge atelier. Ons atelier beschikt over een horloge hersteldienst waar alle horlogemerken welkom zijn. Zo kunnen ook wisselstukken besteld worden zoals bv een nieuwe lederen armband voor het horloge. Heeft u verder vragen kan u steeds  contact  opnemen.

Meer over Casio

"Creativiteit en engagement" 

Het bedrijfsmotto van horloge merk Casio. Opgestart in 1957, hun eerste horloge gelanceerd in 1974, streeft Casio er nog altijd naar een bijdrage te leveren aan de maatschappij door het creëren van originele, nuttige producten. 

Innovatieve functies die mensen helpen in hun dagelijkse leven. Casio zijn de uitvinders van radiogestuurde horloges op zonne-energie en de G-SHOCK horloges, die niet breken wanneer u ze laat vallen. Zo hoort Casio tot de kwalitatieve horloge merken

Bekijk snel de verschillende horloge merken bij Clem Vercammen

Bekijk alle horloges van Casio