Juweel Bigli Infinity oorstekers 18k Rosé goud diamant 23O88Rdia

  • Infinity
Juweel Bigli Infinity oorstekers 18k Rosé goud diamant 23O88Rdia
Alt text
€ 7.800,00
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBigli
CollectieInfinity
Referentie23O88RDIA
JuweelOorbellen
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
EdelstenenBriljant
Garantie2 Jaar

Het symbool van oneindige harmonie.
INFINITY is een echte schat, zowel in inhoud als in vorm. De ongelooflijke eenvoud van de curve, eindeloos op en neer gaand, wordt gecombineerd in één uniek juweel met behulp van diamanten van de hoogste kwaliteit, allemaal gerangschikt in fijne en strakke omgevingen. Een eeuwige vreugde voor de zintuigen en de geest, voor oneindige emoties. Deze puurste vorm van tijdloze schoonheid komt als hanger, als oorbellen en als ring.

Deze stijlvolle Infinity oorringen 23O88Rdia zijn vervaardigd in 18karaat rosé goud en afgewerkt met briljanten. Deze oorbellen hebben een lengte van 5 cm.

Uw ringmaat vinden kan met behulp van deze PDF.

De Bigli collectie is online te bestellen, maar evenzeer te bezichtigen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg. Heeft u interesse of verdere vragen naar prijs en beschikbaarheid, neem gerust contact op met onze zaak.

Meer over Bigli

Bigli is een Belgisch juwelen merk dat 20 jaar bestaat. Sinds 1998, hebben Laurence Arens en Thierry Spitaels met hun nauwe samenwerking zich kunnen perfectioneren van hun nobele visie van juwelen. Het duo deelt zowel hun leven en hun bron van inspiratie. Dit is zonder twijfel één van de geheimen van het succes van hun juwelen merk. "Ons doel is het creëren van de stukken die de tand van mode en tijd doorstaan". Dus zelfs na vele jaren, zullen vrouwen die houden van het merk Bigli nog steeds kunnen genieten van hun juwelen setje met een ring, hanger of oorbellen. Toevoegen, mengen, matching: alles gaat. Vandaag en morgen.

Bigli onderscheidt zich niet alleen door de unieke techniek van kleuren superpositie, maar ook door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk. Juwelen uit de Bigli collectie zijn vervaardigd uit geel, wit of rosé goud 18 karaat. Deze juwelen kunnen eventueel gezet zijn met briljanten en een groot gamma kleurstenen.

Shine on, with BIGLI!

Bekijk alle juwelen van Bigli