Juweel ORAGE TEENZ KETTING ZILVER SLOTJE T513

  • TEENZ
Juweel ORAGE TEENZ KETTING ZILVER SLOTJE T513
Alt text
€ 69,00
Leveringsperiode: 5 à 7 dagen
MerkOrage Kids & Teenz
CollectieOrage TeenZ
ReferentieT513
JuweelCollier
Materiaal & kleurZilver 925
EdelstenenZirconium
Garantie2 Jaar

De Orage teenz collectie is een creatieve collectie van Orage speciaal voor meisjes en tieners. Leuke figuurtjes en zirkonium steentjes staan centraal in deze teenz juwelen collectie vervaardigd uit zilver 925. 

Deze collier T513 is uit de Orage teenz collectie en is vervaardigd uit zilver 925. De ketting heeft een slotje als hanger dat is gezet met zirkonium steentjes.

Deze juwelen worden geleverd in een Orage teenz verpakking.

U kan het juweeltje eveneens aanpassen in onze fysieke winkel te Heist-op-den-berg. Heeft u verder vragen kan u steeds contact opnemen.

Meer over Orage Kids & Teenz

Orage is een Belgisch merk met zilveren kwaliteitsjuwelen. Ook Miss België draagt Orage juwelen.

De kinder collectie van Orage Kids bevat leuke figuurtjes met felle kleuren. Dat maakt Orage Kids ideaal als cadeau voor communie, verjaardag,... Verras jouw kindje met een leuk juweel van Orage Kids

De juweeltjes zijn vervaardigd uit zilver 925 en ze zijn allen gerodieerd zodat de juweeltjes mooi wit blijven.

De juwelen collectie van Orage Teenz is op maat gemaakt voor onze jonge tieners. Al een beetje eigenwijs maar toch nog speelds en soms al tijdloos. De collectie van Orage Teenz is ook vervaardigd uit zilver 925, en is soms hgezet met schitternde Zirkonium steentjes.

Met de collectie Orage Kids en Orage Teenz schenk je jou oogappel een schitterend, waardevol, speels en stijlvol zilver juweeltje. 

Bekijk alle juwelen van Orage Kids & Teenz