Juweel Bigli Nicki Ring rosé goud 18 karaat Onyx '57919-840-TWDH'

€ 1.100,00

Geen - Een

Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
MerkBigli
CollectieNicki
ReferentieRing 56600
JuweelRing
Materiaal & kleurGoud 18 karaat
EdelstenenOnyx
Garantie1 Jaar

Deze tweedehands Bigli ring uit de Nicki collectie is vervaardigd uit rosé goud 18 karaat. De 18 karaat rosé gouden ring is gezet met een  zwarte Onyx.

  • Het juweel is aanwezig in onze zaak, u kan steeds vrijblijvend langskomen.
  • Rosé goud 18 karaat
  • Onyx
  • Het juweel verkeert in een uitstekende conditie.
    De maat 54 van de ring kan aangepast worden in onze atelier: +-€65

TIP: U kan het juweel ook bezichtigen in onze zaak, maar informeer eerst even dat het juweel toch nog op voorraad is en niet net verkocht is.

Heeft u verder vragen omtrent dit juweel, of voor alle andere vragen kan u steeds contact nemen. We zullen u graag te woord staan.

Onze referentie: 57919/840

Meer over Bigli

Bigli is een Belgisch juwelen merk dat 20 jaar bestaat. Sinds 1998, hebben Laurence Arens en Thierry Spitaels met hun nauwe samenwerking zich kunnen perfectioneren van hun nobele visie van juwelen. Het duo deelt zowel hun leven en hun bron van inspiratie. Dit is zonder twijfel één van de geheimen van het succes van hun juwelen merk. "Ons doel is het creëren van de stukken die de tand van mode en tijd doorstaan". Dus zelfs na vele jaren, zullen vrouwen die houden van het merk Bigli nog steeds kunnen genieten van hun juwelen setje met een ring, hanger of oorbellen. Toevoegen, mengen, matching: alles gaat. Vandaag en morgen.

Bigli onderscheidt zich niet alleen door de unieke techniek van kleuren superpositie, maar ook door het gebruik van materialen van hoogstaande kwaliteit en het uiterst vakkundige zetwerk. Juwelen uit de Bigli collectie zijn vervaardigd uit geel, wit of rosé goud 18 karaat. Deze juwelen kunnen eventueel gezet zijn met briljanten en een groot gamma kleurstenen.

Shine on, with BIGLI!

Bekijk alle juwelen van Bigli