Juweel ADDIO HANGER 93003A

Juweel ADDIO HANGER 93003A
Alt text
€ 109,00
Leveringsperiode: 5 à 7 dagen
MerkAddio gedenksierraad
Referentie93003A
JuweelHanger
Materiaal & kleurZilver 925
Garantie2 Jaar

Addio is een collectie van zilveren en stalen gedenksieraden en asjuwelen. Een mooie en unieke manier om de herinneringen aan uw dierbare dichtbij u te dragen.

Deze hanger 93003A uit de Addio collectie is gemaakt van gerhodineerd sterling zilver. De rhodium laag zorgt voor een extra glans en een langere levensduur van het sieraad. Deze pleetgoud zilver hanger is vervaardigd uit zilver 925.

Het Addio juweel wordt geleverd met een originele geschenkverpakking verpakking.

We hebben een mooie collectie van Addio in onze fysieke winkel te Heist-op-den-Berg. Breng ons zeker een bezoekje.

 

Meer over Addio gedenksierraad

De gedenksieraden van Addio kenmerken zich door het zichtbaar houden van as van uw dierbaren.
Een herinneringssieraad heeft niet alleen te maken met het overlijden van een dierbare, maar gaat ook zeker over het vieren van nieuw leven of het koesteren van bijzondere vriendschappen en relaties.

Denk bijvoorbeeld aan geboorte, vereeuwiging van vriendschap, verwerking van handgeschreven tekst, melktandjes, voetafdrukjes, moedermelk, haarlokjes van zowel mens als dier het vieren van nieuw leven of het koesteren van bijzondere vriendschappen en relaties.

 

Wij bieden trendy maar evengoed tijdloze juwelen aan van hoogwaardige kwaliteit. Met passie en jarenlange expertise worden onze collecties samengesteld met zowel mooie tijdloze klassiekers als de meer uitgesproken trendy sieraden.

 

 

Bekijk alle juwelen van Addio gedenksierraad