Juweel COEUR DE LION OORSTEKERS Geocubes MULTICOLORE 4015/20-1500

Juweel COEUR DE LION OORSTEKERS Geocubes MULTICOLORE 4015/20-1500
Alt text
€ 49,00
Leveringsperiode: 1 à 3 weken
MerkCoeur de Lion
Referentie4015/20-1500
JuweelOorbellen
Materiaal & kleurStaal
EdelstenenKleursteen
Garantie2 Jaar

Dit Coeur de Lion juweel 4015/20-1500 zijn oorbellen vervaardigd uit chirurgisch staal en is handgemaakt in Duitsland. Deze oorstekers zijn afgewerkt met rode, paarse kleurstenen.

Voor de sieraden van Coeur de Lion wordt chirurgisch staal gebruikt, hierdoor zijn de sieraden nikkelvrij.

Indien de maat van het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstellingen welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak.

Meer over Coeur de Lion

Coeur de Lion is opgericht in 1987 door Carola en Nils Eckrodt. Het Duitse juwelen merk COEUR DE LION heeft een gestage groei doorgaan en is uitgegroeid tot een synoniem van kleurrijke sieraden, vol vitaliteit en luxe tegen een democratische prijs dat veel mensen zich kunnen veroorloven. 

Vanaf het jaar van de oprichting van Coeur de Lion presenteerden Carola en Nils Eckrodt hun eerste creaties in industriële delen op de Avantgarde in München. De ontwerper Hanns Friedrich, die een mode-icoon werd door Joan Collins aan te kleden, kocht het geheel van deze eerste collectie. Ongeveer 10 jaar later slaagde Carola Eckrodt erin met haar ketting van kubussen een designklassieker te creëren die onder de naam GEOCUBE® internationale aandacht trok.

We zijn bijzonder verheugd dat we zijn uitgeroepen tot juwelenmerk van het jaar bij de Watch and Jewellery Awards in Groot-Brittannië. In 2016 en 2018 ontving COEUR DE LION nog een prestigieuze prijs, de German Brand Award.

Bekijk alle juwelen van Coeur de Lion