Juweel PIG & HEN TINY TINY SKY BLUE/BLACK P31-SS20 261000

  • TINY TINY
€ 59,95
Leveringsperiode: In voorraad - 2 à 3 dagen
ReferentieTINY TINY P31-SS20 261000

Onze handgemaakte armbanden uit Amsterdam zijn vervaardigt uit authentieke touw van schepen. Ze zijn bedoeld voor een lang leven, ze zijn sterker dan staal en zal mooi verouderen. Om zich te beschermen tegen pech hadden de mannen een tatoeage van een varken en een kip op hun voeten. Hierbij geloofde de zeilers dat ze zullen overleven wanneer ze het schip moeten verlaten.

Deze armband van Pig&Hen model Tiny Tiny bestaat uit een voornamelijk Sky Blue kleur tinten scheepstouw met een zwart staal sluiting. Dit stoere juweel is ook geschikt voor jongens en meisjes en online te koop in onze webshop van juwelier Clem Vercammen.

De juiste maat: gebruik een meetlint om uw polsmaat te controleren en selecteer de juiste maat. Houd er rekening mee dat de polsmaat niet hetzelfde is als de lengte van een armband. We hebben een foto toegevoegd met een schema voor het kiezen van de juiste maat.

De juwelen van Pig&Hen worden verzonden in een originele verpakking.

Indien het juweel niet overeenkomt met uw wens, kunnen we het juweel steeds aanpassen in ons juweel atelier. Zo zijn ook al uw juweel herstelling welkom in onze zaak, alsook kunnen we juwelen uittekenen naar uw wens en smaak

Meer over Pig & Hen

Pig & Hen is een Amsterdams merk van handgemaakte armbanden. Deze armbanden zijn gemaakt met mannen als doelgroep.

Het ontwerp van deze stoere, no-nonsense armbanden is geïnspireerd op de geschiedenis van Nederlandse zeelieden. Begin jaren 1600 zette vele Nederlanders uit op zee op zoek naar nieuwe landen.
Om zich te beschermen tegen ongeluk hadden ze een tattoo van een varken 'pig' en kip 'hen' op hun enkels. Zo hoopten ze dat moest hun schip zinken, zij zouden overleven. Net zoals de varkens en kippen die vastzaten in houten kooien en dus boven dreven.

Door het gebruik van authentiek scheepstouw eren zij deze Nederlandse geschiedenis. Pig & Hen armbanden zijn bedoeld om mee te gaan op uw reizen en avonturen om u daarna terug naar thuis te leiden.

Bekijk alle juwelen van Pig & Hen